Резултати от 1 до 6 от общо 6

Регистрирахте ли си домейн с вашето име?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Регистрирахте ли си домейн с вашето име?

Вчера погледнах на една търсачка за регистрирани домейни дали моето име (малкото) е свободно и открих, че имам шанс, разбира се единствен, защото всичко друго бе регистрирано.
    Регистрирах си rumen.**, така че колегата roumen68 изпусна последния влак, за да си регистрира това име.
    Все пак ще му подскажа, че "румен.com" е свободно, или поне беше до вчера.
    Побързайте, всеки ден се регистрират много домейни и все още има добри попадения.

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Регистрирахте ли си домейн с вашето име?

За малкото име съм сирурен че е заето ама фамилията (Драгозов) доскоро беше свободна.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ако да ми беше уникално името, щях да го регистрирам иначе голям праз. Аз лично много повече се впечатлявам от оригинални хрумвания като del.icio.us, които бият в земята всички delicious.xxx домейни във всики дисциплини. Важно е съдържанието и посланието все пак, името предполагам са ти го лепнали родителите или сам си го избра?

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Здравейте всички и добре дошли в моят скромен блог!

Казвам се *******, но по-вероятно ме познавате просто като ********. В момента не ми се пишат разни сухи биографични данни или дълги разкази за това, кой съм, какъв съм, от къде съм, с какво се занимавам и за какво се боря. Все неща, които никого не интересуват и на никого няма да са интересни. Затова само ще ви кажа, че това е моят скромен личен блог, в който си драскам от време на време разни нещица, за които се сетя. Нищо специално, нищо уникално, просто един средностатистически блог, на един обикновен млад човек. Защо се занимавам с него, ами защото в момента да нямаш blog е все едно да нямаш e-mail, skype и gsm едновременно. Много е модерно и аз, за да не остана по назад взех,че си направих този тук, за да мога да казвам “и аз си имам блог, адреса е *********, ако искаш влез и ми чети глупостите! :P

-------------------

Защо човек да си регне домейн, ето един човек какво мисли по въпроса, просто прекопирах текста от сайта му.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    ...Регистрирах си rumen.**, така че колегата roumen68 изпусна последния влак, за да си регистрира това име.
    Все пак ще му подскажа, че "румен.com" е свободно, или поне беше до вчера. ...
    Странно е, че rumen е било свободно. За разлика от roumen, което ми омръзна все заето да виждам където има регистрации. То и не от добро съм свикнал да си слагам тези цифри накрая - все изпреварен
    Вече ще взема да ползвам nemur. Дано съименниците да не са се сетили, че и там да ми трябват цифри

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от mitkko
    Ако да ми беше уникално името, щях да го регистрирам иначе голям праз. Аз лично много повече се впечатлявам от оригинални хрумвания като del.icio.us, които бият в земята всички delicious.xxx домейни във всики дисциплини. Важно е съдържанието и посланието все пак, името предполагам са ти го лепнали родителите или сам си го избра?
    Не съм си го избрал,просто фамилия.Така и не разбрах откъде е,старите и те вдигат рамене.Но пък за сметка на това помага в нета защото винаги е свободно.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. SSL сертификат за WEB домейн
    От dmanov във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 6
    Последно: 14-01-10, 22:13
  2. FTP - Домейн
    От Pit във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 22-12-08, 11:03
  3. Домейн за 70 000 години?!
    От roumen68 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 25-09-08, 18:05
  4. Регистрация на домейн
    От blue_ във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 39
    Последно: 16-07-07, 17:10
  5. Забраняване на домейн
    От Cko във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 24-03-07, 23:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе