Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

Нови, по-атрактивни скорости от bTK ADSL!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Re: Нови, по-атрактивни скорости от bTK ADSL!

FearMe - утре ще го тествам и ще ти кажа, че се прибрах и мисля да не ходя повече на работа.

DeathKnight - мисля че ти е ясно че към БТК сме се ориентирали поради липса на друг и/или по-добър доставчик. Няма да ти кажа SPNet в нашия край колко са зле, половината решения им са ТНТМ тип "ръцете ми са в гъза", а цените им са все едно закарват интернет на Марс...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

@Eddie знам, много добре... искам да видя данните (основно заради хора, които ме питат - също от провинцията). И как позна, че съм на SPNet

4. Тук е от
    Aug 2006

@DeathKnight w долния край на картинката,дето си я постнал,се изписва името на доставчика ти. Поне това видях на пръв поглед.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

DeathKnight

6. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Незнам колко са по-бързи "бързите" скорости на БТК ама с такава скорост съм теглил поне преди три години.Може би за там където няма алтенатива са добри.

7. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Като не ти харесва - не подписвай договор! Нали за това са тия договори.
    Естествено че няма да подпиша. Да не съм луд?

Обаче съм много загрижен за БТК - защо си дават тоя труд? Защо са тия телевизионни реклами, бордове, карета (по 1/2 стр. в най-тиражните вестници). Нали и без да си мръднат пръста си получават чудесни приходи? Ще се увътрят горките (а и ще се преработят) - реално намалението е 12.5% при тези заробващи договори. Без да съм икономист не мога да си обясня защо ADSL не започне да се предлага на едни нормални цени, без идиотски договори, без инсталационна такса (божичко, 36 лева инсталационна такса, за нещо, което става за 5 мин.) - сигурен съм че ефекта ще е много по-голям, ако се изхожда от предпоставката за печалба от оборот. Очевидно не се изхожда. Мисля че БТК формира приходите си основно от абонаменти и други подобни пера. И когато си монополист - ето го резултата.

Давам си сметка че живеем в свят, където всеки обича да работи с кожа на клиента , ама все ми се струва че нашите родни монополисти са много напред в това начинание, а и нашата (моята), на обикновените български граждани кожа като че ли е с доста по-малки размери и не стига за всички кожодери.

Извинявам се за офтопика

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sclera_bg
    Естествено че няма да подпиша. Да не съм луд?

Обаче съм много загрижен за БТК - защо си дават тоя труд? Защо са тия телевизионни реклами, бордове, карета (по 1/2 стр. в най-тиражните вестници). Нали и без да си мръднат пръста си получават чудесни приходи? Ще се увътрят горките (а и ще се преработят) - реално намалението е 12.5% при тези заробващи договори. Без да съм икономист не мога да си обясня защо ADSL не започне да се предлага на едни нормални цени, без идиотски договори, без инсталационна такса (божичко, 36 лева инсталационна такса, за нещо, което става за 5 мин.) - сигурен съм че ефекта ще е много по-голям, ако се изхожда от предпоставката за печалба от оборот. Очевидно не се изхожда. Мисля че БТК формира приходите си основно от абонаменти и други подобни пера. И когато си монополист - ето го резултата.

Давам си сметка че живеем в свят, където всеки обича да работи с кожа на клиента , ама все ми се струва че нашите родни монополисти са много напред в това начинание, а и нашата (моята), на обикновените български граждани кожа като че ли е с доста по-малки размери и не стига за всички кожодери.

Извинявам се за офтопика
    Ако питаш кучето - пъстарма ще вали.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Незнам колко са по-бързи "бързите" скорости на БТК ама с такава скорост съм теглил поне преди три години.Може би за там където няма алтенатива са добри.
    Според мен оща са си най-добрите
    Интербилд предприеха тяхната политика - вече ще са и те с договори!

Относно договорите - най - сигурния начин да си имаш абонат за 2г и да не се чудиш как да ги планираш за в бъдеще - също като Мтел и Глобул.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от sun4o
    @DeathKnight w долния край на картинката,дето си я постнал,се изписва името на доставчика ти. Поне това видях на пръв поглед.
    Човек се учи цял живот

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Къде я видяхте тая инсталационна такса 36 лева? Има пакет - "Инсталирай сам", където не се плаща нищо, получаваш си модемчето от куриер или центъра на БТК, инсталираш си го сам и си в джаза.

Че са монополисти - монополисти са, ама не може да им се отрече едно - от както са пуснали АДСЛ услугата, скоростите им се увеличават двойно всяка година. За софиянци може да са смешни тия скорости, ама я накарайте ЕТ "Медна жица - Неню Ненов", с. Рудник, Бургаско, да инвестира 5 милиона за оптично трасе Бургас-София и пак ще си говорим... Гледам че при нас дори КейбълТел, дето имат собствен оптичен пръстен, предлагат по-ниски скорости от БТК...
    Договорът (2 годишният) наистина изглежда малко страшно и заробващ, но при всяка нова промоция може да се преподпише на новите скорости. Кофти щеше да бъде, ако БТК не увеличаваха скоростите - т.е. тия, дето преди две години са подписали за 256кбита, да си стоят още на 256 кбита без да могат да мърдат, но такова нещо няма. Вярно, човек не може да се откаже когато си поиска, но това е част от цената - в крайна сметка всеки си решава сам.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    ...от както са пуснали АДСЛ услугата, скоростите им се увеличават двойно всяка година..
    по-кратък е срока на удвояване: минах от 1 на 2 Mb през ноември, от 2 на 4 миналата седмица. период - 8 месеца

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Вярно, човек не може да се откаже когато си поиска...
    може - пускаш заявление, в което искаш да бъде прехвърлен на място, където няма техническа възможност и автоматично бива прекратен поради невъзможност от страна на бтк да ти продадат услугата на новото място

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    по-кратък е срока на удвояване: минах от 1 на 2 Mb през ноември, от 2 на 4 миналата седмица. период - 8 месеца

може - пускаш заявление, в което искаш да бъде прехвърлен на място, където няма техническа възможност и автоматично бива прекратен поради невъзможност от страна на бтк да ти продадат услугата на новото място
    Стига философствай а пост-ни твоите 2 картинки от speedtest.

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

sofia:
    ping: 32
    down: 3971
    up: 272

new york:
    ping: 155
    down: 2778
    up: 296

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. айде на новите скорости на ADSL
    От stenly във форум Технологии
    Отговори: 107
    Последно: 16-05-08, 22:43
  2. За любителите на високите скорости!
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 25-01-06, 23:38
  3. LAN Скорости
    От ckk_7 във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-05, 22:08
  4. ADSL - цени,скорости и срокове
    От Lupus във форум Технологии
    Отговори: 70
    Последно: 07-02-05, 13:44
  5. Нови, по-атрактивни цени за ADSL от БТК
    От n_nenkov във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-04, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе