Миналата година във Варна всички цайси полароид бяха по коло 100лв. Учудваме, че във София са били по скъпи при пологение, че лятото има много туристи и яко купуват каквото им падне.
Миналата година във Варна всички цайси полароид бяха по коло 100лв. Учудваме, че във София са били по скъпи при пологение, че лятото има много туристи и яко купуват каквото им падне.
А някой знаели каталог със всички модели на Полароид, актуални и стари модели.
През 2006 г. компанията Polaroid представи новата си разработка – поляризираната плака PTX 4000, с което за пореден път доказа своето място на световен лидер в оптиката и технологиите при производството на поляризиращи лещи и установи нови стандарти. Този нов продукт също има сложна седемслойна структура, но при него са подобрени значително материалите и технологията. Повишената ефективност на защитата от ултравиолетовите лъчи и поляризацията са основните предимства на новата плака.
Eто, хората са го написали, ама кой да чете.... Мойте цаки ги взех лятото на 2007 и тогава ми казаха, че са били последен писък с най-новите технологии - визирам РТХ 4000, за това и самата серия беше по-скъпа с около 50-60 лева от другите. Колегата, дето казва, че във Варна са били по 100 лева макс, явно говори за по - стари серии (преди 2006та), които се разпродавали.
Аз смятам, че човек като е готов да даде 100 лева за цаки е по-добре да даде още 40 и да вземе най-модерното (така поне мисля аз), а не да се дзифтари, тук все пак става дума за очите му и за собственото му здраве.
Обръщам внимание, че хооr серията има и антирефлекс, а пък самия стикер твърдеше, че имаше около 40 екстри общо.
Тези пък, които си мислят, че пластмасови лещи с поляризация, струващи 30 лева и купени на улицата е равно на ПОЛАРОИД също много бъркат, от статията дадена на български език от Сънчо, ясно става дума защо не е така!!!!
Но който каквото иска да купува ... всеки си знае финансите.
Поздрави,
Митко