Понеже смених работодателя и се стигна до момента в който аз трябва да си изкарам медицинско и да загубя един ден от ходене по лекари и кабинети ..........та някой случайно да си е сканирал медицинското ?
Понеже смених работодателя и се стигна до момента в който аз трябва да си изкарам медицинско и да загубя един ден от ходене по лекари и кабинети ..........та някой случайно да си е сканирал медицинското ?
1. медицинското може (и се) взима от GP-то
2. не само, че е двустранно, ами е и на оная глупавата тънка хартия за бланки
3. няма да споменавам, че името ще е друго, GP-то ще е друго, защото ти пък ще ми отговориш, че това не е проблем и ще трябва да ти пратя ГДБОП
Уф идея си нямаш какво GP имам ........ ще ме праща цял ден по клиники. Не ми е за парите , ама като знам времето дето ще си го изгубя колко по-ценно ми е и как не искам да го губя с глупости.
Ти кого плашиш с ГДБОп бе ?
Това не зависи от GT-то. Моето GP ми беше подписал и подпечатал едно медицинско, но не ми го признаха, защото трябвало да има различни подписи и печати - от различните специалисти и се наложи пак да обикалям - работата стана двойна. После отидох в Четвърта поликлиника и всичко стана много бързо - кой бяга от пари?
Смени си GP-то. Мисля, че тези медицински не са само за парлама, по-добре е да отделиш малко време, и не е цял ден а 30 минути. В София в клиниката на Закрила става за 30 минути и е 13 лева.Първоначално публикувано от stenly
@stenly аз също смених моя , но медицинсок не ми поискаха - все пак работата стана за 1 ден, както и при теб.
В Поликлиника "Европа" - всичко има. Става бързо и безболезнено , няма опашки. Вс за 10 лв преди 2 г. има няма 30 мин .Първоначално публикувано от stenly