да, майтап няма!
Мол Варна, най-големият мол на балканския полуостров е открил врати преди няколко дена без Акт 16
хвала на мистър узунов, хвала на българската държава
да, майтап няма!
Мол Варна, най-големият мол на балканския полуостров е открил врати преди няколко дена без Акт 16
хвала на мистър узунов, хвала на българската държава
Бе тя цялата държава е без акт 16 ...
Поне вече ще си ходя на кино с кеф. Най-накрая във Варна да има свестни киносалони.
Аз отидох и не бях очарован ... може да е било от залата ...
Но пък се замислих да си направя домашно кино
Киното не е само да опънеш на стената един екран и да вържиш мултимедийният проектор към компа. Това упражнение отдавна съм го играл. Усещането е да сравниш емоциите на хората около теб с твоите. Поне ....аз така си мисля.Първоначално публикувано от CrossBlade
А още колко време ще остане най-големият мол? И кой мол накрая ще бъде най-големият поне за Варна - Оркид мол(Гранд мол), Тауърс мол или Черно море парк мол?
Първоначално публикувано от Eddie
Това дълги години има да го гледаме на снимки само
stenly то пък едно кино..... салон, като салон, никва разлика неоткрих спрямо Българан например, където ходих последно. А, верно в арената има поставка за чаша(бутилка) в подлакътника...
Нищо интересно няма май. И като се има предвид, че обикновеното експресо е 1,60, изобщо не гледах другите цени.
Наистина ли прехваленото Арена кино не е нищо особено?
Аз ходих един път в първата Арена в Люлин София , и освен , че ме заболя главата от силния звук и нечовешката жега вътре , друго не си спомням. Даже и филма който гледах не помня.Първоначално публикувано от god
Не се казва експресо, а еспресо.Първоначално публикувано от god
Три каки на щанда ми го правиха десет минути... та затова не е еспресо, а експресоПървоначално публикувано от Julian
Аз останах доволен от дигиталната зала на Арена.
Гледах Индиана Джоунс 4 и смея да кажа че 8-те лева си ги заслужиха до стотинките.
Най-ми хареса че вътре в киното няма GSM обхват - така ти се спестява тъпите разговори придружени с продължителните малоумни мелодии на доста голяма част от субекти които аз наричам кретени. ( много е гот след 2м инутно дрънчене на тъпа 4алга да вдигне олигофрен и да говори по ТилиФона )
Като цяло цените са доста надути - пакет малки пуканки + минерална вода 0,5л = 3,50лв( ТОва в Кауфланд струва ~ 1,20лв)
Относно акт 16 и ММагазините - търговците не ги интересува дали има или не - Узунов иска наем за площ между 1000 - 1500 Евро на квадрат.
Поне такава оферта ни вкараха и то на място където не е централно.
Тези пари се избиват само с работа .
Не само в киното няма GSM обхват, а и в голяма част от магазините. Това важи за всички оператори.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO