Резултати от 1 до 2 от общо 2

RE: "Милиарди спрени ..."

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    704
    #1

    RE: "Милиарди спрени ..."

    Е, ОК, сега ме амбицирахте сериозно! Имаше една тема, нещо от рода "милиарди евро спрени" и т.н.. Темата имаше десетина поста, после просто изчезна, вероятно изтрита. Коментарът ми е практически off-topic, ама пък държа да си го постна! Който участваше в темата или поне я беше виждал, знае за какво става въпрос, останалите - абе, пак може да прочетете какво съм написал, няма да ви навреди:
    Хайде да подкрепя ЕТГ, ако и да е "офф топик". Ама аман наистина (простете чуждицата!)! Нещата си имат ред - научете се да мислите, оформяте мнение, а след това излагате съответната мисъл и мнение в реч и текст. Всеки има какво да каже по определена тема, ама това не значи, че всеки трябва и да го прави. Така както не всеки трябва да пее, а само този, който може. Дано ме разберете правилно - не споря, че корумпиран съдия или наказанията от ЕС са най-сериозната тема в момента. Ама ТОЧНО за това сме на ТОЧНО ТОЗИ хал, защо всеки си казва "абе ти на мен акъл не ми давай, аз знам по-добре" и всеки се изпражнява където се сети. Да, ама да ме извиняват Компаре и Очо - техните мнения, ако и да съдържат нещо вярно и ценно, са, как да го кажа по-дипломатично, недовършени. Трудни за чете и разбиране някакси...
    Наистина, мислете, обмисляйте какво имате да кажете, кажете си го наум веднъж-дваж, па сетне го напишете на хартия, па го погленете критично още веднъж, та най-накрая го публикувайте. Уважения за гражданската позиция, ама не го давайте така - хептен през просото! Радетели сте за правила и спазването им - ами почнете самите вие от най-елементарните правила - тези на правописа и правоговора! Повярвайте ми, ще имате по-голям успех и по-малко ненужни конфронтации.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2002
    Мнения
    637
    #2

    Re: RE: "Милиарди спрени ..."

    Правилно добре си сформирал изреченията,харесва ми .
    Реално погледнато никъде и на никои и на някои не съм споменал че правописа ми е много добър и разбираем ,предполагам също така и ОЧО е на това мнение ако съм обидил някои МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ в училище едва скърпвах 3-4 Но се справях .И реално погледнато не всички могат да летят в космоса,едни могат да пишат умно,красиво и четливо други да летят в космоса .Е Аз пък най умело мога да си бъркам в носа
    Много се радвам ако имам някаква тема която не е за изпускане един който има дарбата да пише четливо,красивощо,разбираемо,умно и .... да го направи .Предполагам ОЧО може да подкрепи мнението ми .
    А още повече се радвам ако ти поемеш и инициативата .Много те харесах.
    За техническите грешки и неоформените изречения се извинявам .И се надявам да бъда извинен.
    Благодаря много, ако има някой да съдейства в такъв случай да не стават недоразумения и проблеми както в предните постова малко топло внимание никак няма да е лошо .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Цигански безредици и има ли държава?
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 67
    Последно: 15-09-07, 01:01
  2. Кирилица в интернет адресите след 3 годинl
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 15
    Последно: 29-06-07, 21:57
  3. Проблем с инсталиране на драйвери
    От na4kata във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 25-11-06, 13:18
  4. Търси се програмист на Делфи
    От Minava6t във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 06-05-05, 10:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе