Хайде да подкрепя ЕТГ, ако и да е "офф топик". Ама аман наистина (простете чуждицата!)! Нещата си имат ред - научете се да мислите, оформяте мнение, а след това излагате съответната мисъл и мнение в реч и текст. Всеки има какво да каже по определена тема, ама това не значи, че всеки трябва и да го прави. Така както не всеки трябва да пее, а само този, който може. Дано ме разберете правилно - не споря, че корумпиран съдия или наказанията от ЕС са най-сериозната тема в момента. Ама ТОЧНО за това сме на ТОЧНО ТОЗИ хал, защо всеки си казва "абе ти на мен акъл не ми давай, аз знам по-добре" и всеки се изпражнява където се сети. Да, ама да ме извиняват Компаре и Очо - техните мнения, ако и да съдържат нещо вярно и ценно, са, как да го кажа по-дипломатично, недовършени. Трудни за чете и разбиране някакси...
Наистина, мислете, обмисляйте какво имате да кажете, кажете си го наум веднъж-дваж, па сетне го напишете на хартия, па го погленете критично още веднъж, та най-накрая го публикувайте. Уважения за гражданската позиция, ама не го давайте така - хептен през просото! Радетели сте за правила и спазването им - ами почнете самите вие от най-елементарните правила - тези на правописа и правоговора! Повярвайте ми, ще имате по-голям успех и по-малко ненужни конфронтации.