Резултати от 1 до 3 от общо 3

Shopping.bg ???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Shopping.bg ???

Някой пазарувал ли е от там???
    Моля да споделите впечатления, ако сте правили това -
    за коректност, точност при доставка, проблеми с гаранции???
    Че синът ми си е харесал един модел GSM,, който там се продава
    може би на най-ниската за момента цена...
    И вече не издържа да чака.Вашето мнение плз !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Re: Shopping.bg ???

Никой не ми отговори след 115 преглеждания на темата - явно никой не го е пробвал този интернет магазин.
    Или пък ако го е пробвал и е бил много доволен, не е искал да му прави реклама.
    Но аз ... опитах да го пробвам. Т.е. обадих се на посочения за връзка GSM.
    Отговори ми един мъжки глас, който потвърди условията на цената и офертата,
    но в момента, в който му казах, че ще искам фактура ми отвърна, че тогава цената ще е с 10 % отгоре.
    Е, и аз го отсвирих моментално!!!
    Тъй, че имайте едно наум.

А желаният от сина ми телефон купих от друг интернет магазин, също неизвестен ми дотогава,
    където след позвъняването ми казаха да, това е офертната цена с ДДС, няма проблеми за фактура,
    даже в условията за продажба влизаше това, че магазинът поема сумата от 1% върху стойността,
    която обикновено се плаща на куриера за пратка с наложен платеж, а също и застраховката на пратката.
    Тъй че разходите ми за възлязоха само на 5.90 лв. - цената за доставка по куриера.
    Не споменавам име, за да не ме критикуват за реклама.

А в крайна сметка като се размислих - излиза, че успях да купя този телефон на цена с цели 222.10 лв. под цената му
    в Германос (и не само), ако оттам се купи без договор с оператор, както е в случая.
    И се питам - как ги формират тия цени тоя тип търговци? И как има балами, които им се връзват!
    Вярно е, че едно нещо струва колкото ти поискат и колкото ти си готов да дадеш, ама чак пък толкоз...

4. Тук е от
    Jun 2008

Re: Shopping.bg ???

Аз съм ползвал Shopping.bg два пъти: веднъж си поръчах електронен антикомар, а вторият път - мр3 плеър. Нямам забележки - поръчките бяха изпълнени точно и своевременно, уредите работят, както следва. Колкото до фактурата - не съм искал, тъй като тя би ми била нужна в случай на повреда. Само, че в такъв случай не бих тръгнал да правя рекламации, тъй като ще употребя много-повече време и средства отколкото е стойността на пратката! Принципът ми в такова пазаруване е стойността на поръчката да е да кажем до 100 лева, т.е. толкова, колкото мога да прежаля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. On-line shopping и България...
    От Pa3KaTaH във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 25-05-03, 21:31
  2. shopping
    От pro във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 16-12-02, 21:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе