Ако някой знае on-line магазини, който пращат до България, моля нека ми прати адресите на pa3@gbg.bg или да ги напише тук []
за сега знам само http://seedsdirect.to [8D]
Ако някой знае on-line магазини, който пращат до България, моля нека ми прати адресите на pa3@gbg.bg или да ги напише тук []
за сега знам само http://seedsdirect.to [8D]
Хахаха много изрудски сайт
Зимал ли си си нещо от там
да
пристигат
много добри
ама айде казвайте сайтове...
ps tr3x - pa3@gbg.bg ако имаш въпроси
peace "![]()
LOL, Pa3KaTaH, какви са тези магазинчета бе ? Тоя Панасоник ти... проми съзнанието, нищо чудно че не уцелваш клавишите... и аз да пазарувах от там....
А иначе по темата :
www.get.bg
www.911.bg
мисля, че ще ти стигнат като за начало....
Пазарувам от там, всичко е коректно.
домин не бяха за мене тия, /ах как гледам гузноооо/
става дума за не-български сайтове + поръчки с visa и т.н.
DeathKnight, найстина от амазон.ком става, но само за някои работи ~ :[
Ти кажи като за начало какво точно искаш да поръчваш
Ако е за ПЦ имам бая адреси в Германия, както и моя любим XOXIDE)
Няма значение за какво е - важното е да доставят и в България .... май до сега не съм срещал по-сериозен такъв :[
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Pa3KaTaH, кажи ми кое не става от АМАЗОН?
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ами до колкото прегледах - техиката,
[V]касетки, цд-та и такива дребни неща иначе става,
даже си поръчах касетка с Trainspotting))
W Chas po informatika sym w Canada sichko e super smotano sorry che ne e na kirlica..ne znam kwa e taq prostotia tyka
Znachi..na praktika spored men ne e tolkowa cool da pazyrywash online shoto iskat mnogo pari za shipping
wypreki che pc-to mi e ot Dell ama to togawa beshe s Free Shipping..
Aide razkazwaite...
(shib*** daskalo)[!]
tr3x_bg в кой град си пич ? имам там много авери, драсни един мейл да ви запозная :-)
И аз чакам някой да каже нещо ама няма :-[
Кажи какво по точно тарсис и дали имаш претенции от коя държава искаш да ти го доставят.Иначе саитове много
spoofer - всичко, няма значение от къде идва
а иначе - техника, дрехи, музика и книги - с една дума - всичко)))
айде никой ли няма да даде поне един адрес бе хора :-)
В Монреал съм
Да бе много тъпо...Аз мога сичко да получа обаче няям кинти пък и излиза скъно както казах С ДОСТАВКАТА!!!!!!!
п.с извинявам се за онзи пост![]()