Хахахахах - много е щур.
[:-basketball] [:-hspin] [:-bonc01]
Обаче като гледам новите Emoticons смятам, че досегашният стил на форума ще се промени.
Хахахахах - много е щур.
[:-basketball] [:-hspin] [:-bonc01]
Обаче като гледам новите Emoticons смятам, че досегашният стил на форума ще се промени.
Много неща все още не работята - Фото Албуми etc...
Пишете тук какво не е наред, ще се оправят нещата...
Странно[?] моят пост беше след тези на Dockera, а се "вмъкна" някъде преди тях [:-pirate]
Momcheta, chestit forum. Napravo e strahoten, no malko po tromavo zarezda ama nali znaete- lud na shareno se radva. [:-hspin][:-hspin][:-jester][:-jester]
SAMO TAKA!!![img]../forum/images/speech/icon_speech_yeah.gif[/img]
P.S. A stiga be.... moze da se prikachi file kam poste-a...
Новата фаца ме кефи само дето има проблеми с новата версия. Като се логна и после избера някой от форумите се оказва че не съм се логнал. Със IE 5 съм и не съм си изклчвал кукитата.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian
Новата фаца ме кефи само дето има проблеми с новата версия. Като се логна и после избера някой от форумите се оказва че не съм се логнал. Със IE 5 съм и не съм си изклчвал кукитата.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Оправи се. IE се е дънело.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by etg
Оптимизиран за Netscape...
И не само...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Форума се вижда идеално със стара Opera 5.02.
Мнението ми за NS[:-banghead] съм го казвал вече и не смятам да тествам форума с него.
Всеки има избор - след като не иска /не може/ да ползва IE - да ползва Opera.
А и съм сигурен, че с нов NS не би следвало да има проблеми - ъпдейтни го...
ПС - За най-недоволните - до два дни ще има и олекотена версия споко
Aide 4estito
Dosta nowowywedeniq ima, 6te mi otneme dosta wreme dokato gi ragledam
Za sega mi hareswa [^]
Да беее, време беше
.., че беше почнал да остарява морално, и хубаво че има възможност за подобрения, че глей ги онези бастуни в ДИРника, с онези кирливи форуми ще си останат сигурно :D
лудница-баси лабиринта...twa ot Blizzard ако го видят ще се побъркат за нова версия...нещо като SetcomForum3...LOL,,,[:-banghead]
Da be basi i ludnicata .Otgore na vsi4ko ne 6te6e i da mi prieme pasa ama sa razbrahme de .Ina4e kefi maksimalno...
Първи две бързи забележки: [img]../forum/images/speech/icon_speech_yeah.gif[/img]
Горе в менюто "Участници" да се преименува, че така не дава никаква информация за подразделите в него. Доста се лутах докато видя, че там се крие редактирането на профила [:-banghead]
И второ - в "Редактирай профила си" седи написано "Новата парола отново&юnbsp;" [img]../forum/images/speech/icon_speech_ok.gif[/img]