hora polovinata forumi gi otvaria na tshengeli drugata normalno
S kakvi shriftove pishete da mu se nevidi [:-banghead]
hora polovinata forumi gi otvaria na tshengeli drugata normalno
S kakvi shriftove pishete da mu se nevidi [:-banghead]
А-а-а, при тебе е проблема! Я си виж настройките на браузера (encoding) първо, пък тогава питай за шрифтовете.
уффф кав съм [:-banghead] тъпия IE6 уж на autoencodinc пък пуснал Western благодаря стан че иначе едва ли щеше да ми дойде наум[^]
сега пък като вляза всеки път във форума и автоматично ми тръгва на Western махнах autoencoding дано не се появят проблеми по касно от това
Проблема е че със новите форуми аутоенкодинга не бачка. Бачка само на нетскейпа.
Не знам за вас. Но на мене този encoding ми се дънеше и на стария и продължава да се дъни на новия форум, аз аз позвам 8 типа браузери [],а основно Netscape последна версия.
Обаче големия + на новия че сега ръчно може да се смени енкодинка без да презарежда цялата страници (което правеше стария форум)
...не знам защо съм остална с чувството че това зависи само от скоростта на връзката и времето за зареждане на HTML headera на ASP-то. Пък да не говорим че преди <meta encoding> таг-а има някакъв JAVA-script.. !? Дали не е от това.
Имтересно ми е защо ползвате по-принцип auto encoding??? Просто го изключете и си сложете Windows Cirillic - тогава няма да имате никога проблем.
А иначе омешването идва от факта, че има доста скриптове, които са преди <html> тага - трябва да са там задължително, но понякога объркват автоматичното разпознаване на IE4+.