Здравейте!
Интересува ме има ли такова животно в България "GSM детектор", т.е. когато един телефон се обърне към клетка (SMS или повикване, или логване), тази джаджа да сигнализира по някакъв начин (светлинен или звуков).
Благодаря предварително.
Здравейте!
Интересува ме има ли такова животно в България "GSM детектор", т.е. когато един телефон се обърне към клетка (SMS или повикване, или логване), тази джаджа да сигнализира по някакъв начин (светлинен или звуков).
Благодаря предварително.
Едно обикновено радио, телевизор ще ти свършат работа. Но то става в сравнително малко разстояние, но ти така и не споменаваш за какво разстояние става дума.
Да кажем в радиус от 5м. За радиото ми е ясно, но телефона трябва да е го него. На мен ми е нужен уред, който да ми сигнализира кога се активира скрит GSM.
Има едни диотчета, които пресвяткат... Някои си ги казачат на телефона за по ефектно... Има с различна чуствителност, 5м не са голям проблем предполагам...
Ако е за любителски изпълнения - радио и много търпение.Първоначално публикувано от orack
Ако е за професионална работа - обърни се към фирма, която се занимава с търсене на "бръмбари". Те разполагат с такава специализирана техника.
На скоро ми разказваха, че в Нета имало една страхотна търсачка. Викали и "Чичко Гугъл". Та като я попитах за "Откриване на бръмбари" тя ми върна над 2000 резултата. Опитай и ти!Първоначално публикувано от orack
Благодаря за практичния съвет относно "чичко Гугъл", но ха сети се като пoтърся "търсене на бръмбари" и ми излязат 2000 съвпадения, в кое то тях ще намеря GSM детектор?! Ако беше за търсенето в Гугъл сам можех да се справя, затова попитах, за да не се ровя седмица. Благодаря все пак, че се включи в разговора! Затова попитах, който знае да отговори, който не ...
Мързела не мори, а мъчи.... Ще се наложи да поровиш сам.Първоначално публикувано от orack
Lupus, моля те! Щом не помагаш, не пречи!
Защо винаги някой показва българската селендурщина!
аз, вчера, за това и преместих темата в "Дъра-Бъра", защото усетих, че ще стане на говорилня.
Пък и мястото и някак си не беше в " Общ хардуер"
тук ти показваш "българската селендурщина"Първоначално публикувано от orack
Казаха ти какво да направиш , но е по-лесно да чакаш на готово
ето и първия резултат
Детектор за откриване на скрити камери и микрофони( бръмбари) Пловдив [ Изтекла Обява ]
50 лв.
Spy Bug and Camera Wireless Signal Detector Keychain (100Mhz~2600Mhz)
- Range covers most wireless spy devices (both video and audio types)
- Perfect for sweeping hidden cameras and bugs in conference room, changing room, hotel rooms, etc
- Beeps when signal is detected
- Detects wireless signals between 100Mhz and 2600Mhz (2.6Ghz)
- Detection range: 1 to 10 meters depending on signal source type
- Dual alarm patterns: one for range 100~800Mhz, another for 800~2600Mhz
град Пловдив
Антон Изпрати запитване
0878636951