Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Blagodarias vi za "dobrite" dumi

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Sorry, no mnogo rabota imam i ne se vkliuchvam chesto.

Za da ne se chudite i vie - kato si pomislia tova moje da e tragnalo ot temata za spisaniata - tam ponapliuh vsichki osven Hardware. No ot druga strana, otkakto sam v spisanieto se opitvam da probia i opravia neshtata deto nikoi ne gi haresva (uspiavam edva sega...>?!) - bukvalnite prevodi, lipsata na istinski testove i kakvo li ne drugo.

Moia be i ideiata izobshto da testvame PC-ta, prenosimi kompiutri(v poslednia broi), LCD-ta (v tozi koito pravim sega), Dvuprocesorni mashini i otnovo PC-ta v dekemvriiskia(dano ne mi gepiat ideiata ot IDG ili ot PCMagazine !). I az ne haresvam dizaina na spisanieto i stigame do boi zaradi podobni neshta, no ...

Drugoto neshto, koeto se seshtam e za sporadichnite mi mnenia za firmite - koi bili zle i koi - ne - ami to si e mnenie ne samo ot spisanieto - kato sedia po firmite, govoria s drugi, s priateli, kolegi i t.n. - neka pak da sam sabral ne samo mnogo mnenia, no i da sam izgradil svoe !

Tretoto i posledno neshto e vav foruma na COMEXGROUP, kadeto se poiavih vednaj i izkazah mnogo mnenia po vaprosa sas sdelkata na pravitelstvoto ni s Microsoft, tam mai kazah neshta i ot imeto na niakoi kolegi, no pak ne sam bil nito za ednite nito za drugite ?!...

Da ne vi izglejdat kato opravdania tia razmisli - i nedeite da pishete na shefkata, i bez drugo e zabravila veche za kakvo stava vapros

E-i, ne ochakvah takava zashtita he-he, thanks na vsichki !

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

OK, razbrah koi i e i kakvo e stanalo - blagodaren sam mu za nachina po koito reshi problema, makar shefkata mi da si e pone tolkova svoenravna, kolkoto sam az i da ne prie dori i negovata gledna tochka.

Niama da kazvam imeto mu, toi i bez drugo veche si zasluji uvajenieto mi.

Blagodaria na vsichki, ne sam i predpolagal, che ima hora, gotovi da otdeliat vreme i da obarnat vnimanie na chujdite problemi !

4. Member
    Тук е от
    Feb 2002

geniusloki

Dai go nasam pliuvalnika[}]

[B)][B)][B)]--[V][xx(]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Защо geniusloki, да не ме споменаваш? Радвам се, че уредихме проблема. Не съм и предполагал, че думите ми ще бъдат изтълкувани от Петя по начин, коренно различен от смисъла им. Дори съм ти благодарен, че пусна тази тема, защото иначе никога нямаше да разбера за това глупаво недоразумение, а ти щеше да останеш с отрицателни впечатления от пишещите тук.

----------

За КРИС: Ако желаеш и geniusloki също е съгласен, предлагам темата да се затвори или изтрие.

----------

6. Member
    Тук е от
    May 2002

I az si misleh da ia zatvorim...

Pak izviniavai za ... hm, .. mainata deto ti teglih, vij kolko razlichno stoial vaprosa

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Радвам се, че се разбрахте и че никой от тук пишещите не е виновен за създалите се проблеми.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Dobrite stari PC-ta - na4ini da gi opolzotworim
    От didoriginal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 27-02-03, 18:16
  2. Bez dumi
    От trastikata във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 10-06-02, 09:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе