Sorry, no mnogo rabota imam i ne se vkliuchvam chesto.
Za da ne se chudite i vie - kato si pomislia tova moje da e tragnalo ot temata za spisaniata - tam ponapliuh vsichki osven Hardware. No ot druga strana, otkakto sam v spisanieto se opitvam da probia i opravia neshtata deto nikoi ne gi haresva (uspiavam edva sega...>?!) - bukvalnite prevodi, lipsata na istinski testove i kakvo li ne drugo.
Moia be i ideiata izobshto da testvame PC-ta, prenosimi kompiutri(v poslednia broi), LCD-ta (v tozi koito pravim sega), Dvuprocesorni mashini i otnovo PC-ta v dekemvriiskia(dano ne mi gepiat ideiata ot IDG ili ot PCMagazine !). I az ne haresvam dizaina na spisanieto i stigame do boi zaradi podobni neshta, no ...
Drugoto neshto, koeto se seshtam e za sporadichnite mi mnenia za firmite - koi bili zle i koi - ne - ami to si e mnenie ne samo ot spisanieto - kato sedia po firmite, govoria s drugi, s priateli, kolegi i t.n. - neka pak da sam sabral ne samo mnogo mnenia, no i da sam izgradil svoe !
Tretoto i posledno neshto e vav foruma na COMEXGROUP, kadeto se poiavih vednaj i izkazah mnogo mnenia po vaprosa sas sdelkata na pravitelstvoto ni s Microsoft, tam mai kazah neshta i ot imeto na niakoi kolegi, no pak ne sam bil nito za ednite nito za drugite ?!...
Da ne vi izglejdat kato opravdania tia razmisli - i nedeite da pishete na shefkata, i bez drugo e zabravila veche za kakvo stava vapros
E-i, ne ochakvah takava zashtita he-he, thanks na vsichki !