той крис е такава скръндза, не може да си пусне отделна тема, ми от тия спестявания ползва темите на другите. майтапя се.
Иначе часовникът в eBay е много хубав, но и цената не отстъпя.
той крис е такава скръндза, не може да си пусне отделна тема, ми от тия спестявания ползва темите на другите. майтапя се.
Иначе часовникът в eBay е много хубав, но и цената не отстъпя.
Дам... хубав е, но цената се вдигна много и изоставих търга.
Взеха го за $860, което е чудесна цена, но да беше в ЕУ. От УС, мито, ДДС и се приближава прекалено много до стандартните 2-2200, за които може да се купи нов от магазин.
А на теб за какво ти е климатик за 2-3к? Сериозно...
Странни въпроси задаваш, на които няма отговор. За какво му е на човек GSM, по-скъп от 50лв. За какво му е хотел с повече от 1 звезда, за какво му е сирене от 20лв, като има такова от 5.
Ето, аз например имам GSM за 87лв нов и много си го харесвам. Това не ми пречи да харесам часовник за 1000+ лв.
Иначе... интересно закръгляш $800 на 2-3К.
Ами защото топли като климатик от 2-3к. А този Луи Ерар, предполагам показва часа, като такъв от 2-3лв.Първоначално публикувано от КрИс
P.S. Аз нося Suunto /тип водомер/ от пластмаса и гума, a това че показва часа е по-скоро страничен ефект.
И... защо носиш Suunto, което е от ценовата категория на часовничето с което аз искам да се обзаведа - 500-1500лв (визираме по-евтинките Suunto, защото иначе стигат до 3000+), а не Q&Q за 20лв???
Съвсем ме заби с това Suunto, хем имаш доста скъп часовник, хем ме питаш защо и аз искам.
За това с топленето като от климатик за 2-3К... няма да се разберем, по-добре да не го обсъждаме.
Заради компаса, алтиметъра и HRM-то - тоест поради това, което го отличава от часовник. Но моя въпрос беше сериозен.Първоначално публикувано от КрИс
Ок, но не мога да ти обясня. Същото е като защо обичам черни дрехи.Първоначално публикувано от Kasap
Обичам колелца, механика, обичам вечни механизми, които ако се счупят се поправят. Това е нещо, което си заслужава, което ми доставя удоволствие и бих отделил някакви пари за него.
Купих си китайски механичен часовник. Не евтин - над $100. Тоест, не държа на марката - държа на механиката. Ок... но като нов точността му беше от порядъка на 60 секунди на денонощие, а след 8 месеца носене стигна до 300 секунди.
Един качествен швейцарски механизъм е с точност 5-15 секунди на денонощие, а не 300...
ПС - Детето има Canyon с компас, алтиметър, термометър и какво ли още не - работи 6-та година без проблем и струва под 100лв
Пак извърташ въпроса защо имаш марков часовник.
Защо бре Касап? Да не би да си състезател по свободно ориентиране в пресечена местност, караш маунтин байк в планината пилот или лекар???Първоначално публикувано от Kasap
За всякакви активности на закрито и най-вече сред природата. "Свободно ориентиране в пресечена местност" е достатъчно близо.Първоначално публикувано от justify
Също така при изразено аеробни спортове, HRM e необходим за определяне на подходяща зона за тренировка /за бързина примерно/.
Имаме нужда от помощ при избор на дамски механичен часовник при максимална цена до 250- 300лева.
Благодаря предварително.
Доста си ограничен в избора. Хвърли око на тези:
Seiko 5
Orient CDBAB001W
Orient BNQ1Q004B
Този пост е редактиран от Kasap; 21-12-13 в 01:52.
Щом е за жена - голям риск да стане харесването от раз . Някое Касио или Q&Q !
- - - - - - - - - -
http://casio.bg/shop/1442-damski-chasovnici
Не се шегувам , но ... както и да е . Има избор , но ширпотребата е навсякъде с размери на водомер . Има Омеги , Тисо , Суотч , и проечее . Им и не лоши китайски имитации .
- - - - - - - - - -
http://chasovnik.bg/дамски-часовници/марка/Timex/page/3