e...ne e tolkova zle...
аз за съжаление няма да мога. разбрах го в същия ден, в който крис отвори темата []. иначе ми се идваше...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by FearMe
аз за съжаление няма да мога. разбрах го в същия ден, в който крис отвори темата []. иначе ми се идваше...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Айде пък и ти сега! Що цепиш колектива?!? [:0]
a i za mene jalko 6tto mi se naloji (toku 6to razbrah) da zamina pri moia ba6ta v Sliven
e tova ako ne e tapotia!
za sujelenie niama na4in
a kak mi se idva6e m**a mu stara @#$%#
e...
na vas priatno!
Ami da...beshe priatno...makar che taka i taka ne uspiah da se zapoznaia s Kris i drugite kolegi ot Setcom ama oshte ne e kusno....
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by ivo80
Кой Елен? къде живее той?
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Heh, elen...ne "elen", a "Elena".
Za poveche info www.elena.vali.bg s ugovorkata che vse nyamam vreme da rabotya po site.
Ako ne znaesh, v Bulgaria ima i takuv grad, pri tova tuk e mnogo priatno, ima kude da se sedne da se pie rakia ili vino s hubavo meze, ima daje i internet vruzka [:D] i predi vreme byah otpravil pokana za subirachka tuk... misulta mi beshe che ofertata oshte e v sila.
A inache dano sreshtata da e bila dobra, az vchera posetih BAIT, po-natatuk sigurno shte spodelyame vpechatlenia vuv foruma. Dano samo ne ste syadali v snack-bar -a v Expo-centura, che az chakah poveche ot polovin chas da mi servirat, a cenite si *#$^ *&%*#%
E radvam se 4e vi e bilo got...
Az li4no izkarah jestoko pri ba6ta mi i 4estno ne sujaliavam.. biah na lov itakiva miti raboti extra be6e.
p.s. Slero minah i prez Elena (ka6tata na "stareca" e v selo Stara reka na okolo 30km ot teb) no niamah nikakva vazmojnoet da spra ... naistina miastoto e strahotno i sum siguren 4e moje da se izkara neveroiatno.