Някой ходил ли е днес?Яко ли е и колко пари е входа? )
Входът е 4 лв. Представени са най-големите фирми. Ако имаш предвид дали има рани игри и изобщо съпътстваща програма мога да ти кажа, че ако си добър на Counter Strike, можеш да спечелиш кола - верно, че е Hyundai, но е готин. За съжаление имах много работа и не можах да науча подробности за игрите, но утре ще оправя този пропуск и ще пиша пак. Най-силно са представени лаптопите - дори има един водоустойчив - върхи него капе вода и направо ми идваше да го извадя оттам ( намира се в един като акварум и целият е мокър( Има много цифрови фотоапарати и тъй като това е доста дискутирана тема напоследък - интересуващите се могат да дойдат и да сравнят различните марки и цени. Представени са и почти всички издатели на списания за компютри и в тази връзка си мислех, че можехме да направиме нещо с Крис за щанд на бартер, за да се рекламира Бъг.бг. Още ме е яд, че не се сетих по-рано. Точно сега беше момента за най-силна реклама - като се налага продукта на пазара.
До кога ще е експото, за да не го изпусна, че напоследък съм много зает.
За съжаление турнирът по Counter Strike e за някакви местни отбори, които са се състезавали вече и това е финален турнир и ще се проведе събота и неделя.