извън темата:
фанта
Явно е ,че не ти е направило впечатление правописа , начина на изразяване , случките (или поне тези дето прочетох) и оформлението на сайта.
извън темата:
фанта
Явно е ,че не ти е направило впечатление правописа , начина на изразяване , случките (или поне тези дето прочетох) и оформлението на сайта.
За модераторите
- Какво предпочитате: авангардизъм или сюрреализъм?
- Постмодернизъм, с това се и занимавам.
- О, Вие сте художник?
- Не, модератор на форуми.
Петка гледа Чапай нещо прави на покрива.
- Василий Иванич, какво правиш на покрива?
- Опъвам антена.
- Хм, Антена - много хубаво име, ама защо на покрива?![]()
Група застрахователи.Шефа пита:
-Има една сладка работа ,но трябва човек с образование.Има ли някой?
Най-тъпата мутра казва:
-Аз, шефе.
-Ти? Откъде?Какво?
-Не знам шефе,то образуванието отзад на гъза ми излезе, но доктора каза , че е доброкачествено и ще го изреже.
Драга редактор,
Ас учи България. Дошъл научи образование-получи диплом. Учи топре.
Има пари, има момиче. Момиче убаф. Българска.
Момиче чете весник двадесе четири часа. Не чете весник двадесе четири часа - весник казва се двадесе четири часа.
Весник пише хороскоп. На хороскоп зодий. Момиче зодий офца - ас офца.
Пише зодий офца: секс два. Прави секс два. Топре!
На друга ден пише секс три. Прави три. Топре!
На трета пише пет. Прави пет.
Почне пише всяка ден шес, шес... Не топре! Не спи. Не учи. Крака трепери.
Всяка ден дванадесе не може!
Моли драга редактор,
Драга редактор,
нареди пише на хороскоп секс до две. По-вече цифра - НЕ!
-------------------------------
В магазин за авточасти влиза руса хубавица и иска да купи част 710. Продавача много учудено я пита каква е тази част, защото за първи път чува за нещо подобно. Жената отговаря, че въпросната част седи точно по средата на двигателя и че сега я няма, просто липсвала. Продавача хитър и дал на жената един лист хартия да нарисува как изглежда тази част. Тя нарисувала един кръг и в него написала числото 710. След претърсване на целия магазин и показване на всички части, търсеният детайл бил намерен: http://i.data.bg/07/11/01/641188_orig.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
Един човек забогатял. Решил да пътува в чужбина и си приготвил голяма пачка, защото бил чувал, че на митница е страшно. Пристига сутринта на границата, привиква шефа и казва:
- Можеш ли да събереш момчетата на площадката?
- Мога - казал шефа.
Подредили се митничарите в редичка и нашия човек дал на всички по 200 евро, на шефа 500. Поомекнали митничарите, взели да го тупат по рамото и един го попитал:
- Кажи сега какво изнасяш?
- Нищо не изнасям бе хора, чул съм, че се дава на митничар и ви дадох.
Митничарите се подсмихнали и си казали - ще внася.
На връщане се повтаря същата история, този път обаче митничарите му разкостили колата и верно нищо.
Минало се време. На нашия човек бизнеса му вървял, той често ходел в чужбина и всеки път давал на момчетата по 200, на шефа - 500. Веднъж обаче идва той, подреждат се митничарите и той им връчва по 50 евро.
Притеснен шефа го дръпнал настрана и го пита:
- Какво става бе, човек?
- Ами, бизнеса се скофти, дъщерята се зажени, а и една къща строя - тия направо ми одраха кожата.
- Ти хубаво строиш - казал кисело митничаря - ама защо с наши пари, да ти еба майката?
Един адвокат си отглеждал говорящ Папагал. Папагала не обичал много политиците и дейността, която извършвали и поради тази причина постоянно говорел нецензурни думи по техен адрес.
Един ден адвоката решил да организира коктейл в дома си и предупредил Папагала, че ако се държи непристойно и обижда гостите му - ще го затвори в паткарника за наказание.
На секундата,в която Папагала видял първият политик, гостенин на коктейла, не се сдържал и започнал да го обижда. В този момент адвоката го хванал и го затворил в паткарника.
Папагала стоял и наблюдавал патките, а сред тях се откроявала една с неустоим чар, дълга тънка шия, перфектно оранжев клюн и плавници, лъскави бели пера и похотлив поглед. Той не се колебал дълго и задоволил желанията й. Не се минало много време и чаровницата започнала да обикаля около него и го подканвала нежно с думите:"Пааак", "Паак", "Пак", "Пак"...
Папагала не се замислил много и отново задоволил желанията на Патката, след което тя продължила да го подканва с думите:"Пааак", "Паак", "Пак", "Пак"...
Папагала отклинал отново и отново, и отново, и накрая не издържал и се развикал на патките: Ако вие сте тук за проституция, аз съм по политически причини!!!
![]()
![]()
Един адвокат умрял и застанал пред Свети Петър.
Свети Петър: Човече, ти не си за Рая!
Адвокатът: К`в си ти бе? Ти трудов договор имаш ли? Социална осигуровка? Декларация за доходите давал ли си?
Отишъл Свети Петър при ГОСПОД.
Свети Петър: Господи, един не е за тука , но ми иска трудов договор за изпълняваната длъжност, такова нещо имам ли?
ГОСПОД: Какъв е този?
Свети Петър: АДВОКАТ
ГОСПОД: Пускай го докато не се е сетил да ми иска акт за раждане!
Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и го питат:
- Защо ни бутна?!?
- Теб за офтопик, а него за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" спокойно взима едно гребло и ги прасва по главите:
- За обида - бан!
Вълкът отишъл на реката и видял невестулката да мие кора от банан.
- Защо миеш тая кора?
- Дай 1 лев и ще ти кажа.
Дал вълка 1 лев.
- Айде сега кажи ми защо я миеш.
- Ей така да е чиста.
- Ти си била много проста ма.
- Проста, проста ама изкарвам 30 лева на ден.
В гората пуснали авиолиния - лъвът бил пилот, а мечката стюардеса. На първия полет се качили вълка и гаргата. Самолета излетял и мечката отишла да види какво ще желаят пътниците.
Гаргата казала:
- Едно уиски.
Вълка за да не остане по-назад и той поискал уиски.
Донесла им мечката уиски, гаргата го взела и пляс - изсипала го на земята. Вълка да не остане по-назад и той го изсипал.
Така няколко пъти.
Мечката се нервирала и отишла при лъва:
- Тия двамата отзад направиха всичко на кочина.
- Изхвърляй ги тогава.
Хванала ги мечката и ги изхвърлила.
Летейки надолу, гаргата казала на вълка:
- Абе пич, за к'во се пра'иш на мъж, кат' не мо'еж да летиш бе?
От нета: dir.bg
Какво пише в автобусите на градския транспорт в различните градове?
Берлин: "Говоренето с шофьора строго забранено!"
Лондон: "Ако обичайте, не разговаряйте с шофьора."
Тел-Авив: "Нямате никаква сметка да говорите с шофьора".
Рим: "Забранено е да се отговаря на шофьора!"
Далас: "Забранено е да се стреля по шофьора!"
Истанбул: "Забранено е да се задява шофьора!"
![]()
Две блондинки решават кръстословица.
Едната пита другата:
- Мъжки полов орган с 3 букви?
-Отвесно или водоравно?
-Отвесно.
Ако е отвесно е "мек"
![]()
На лисицата страшно и се приискало да прави секс. Тръгнала из гората и нещеш ли срещнала заека.
- Заек, ха добър ден. Що не вземеш да ми дойдеш довечера на гости?. Каня те на вечеря.
- Ааа, добре, ще дойда, що да не дойда Лисо - рекъл заекът
Надвечер отива заека в къщата на лисицата, чука, влиза и какво да види - лисицата се била изтегнала на кревата дибидюс гола.
- Заю, ела ми вземи най-скъпото - подканила го лисицата.
Заекът помислил, помислил, награбил телевизора и видеото и побягнал. И както си търчи - насреща му Вълкът.
- Къде търчиш така бе Зайо? Какви са тия работи дето си ги награбил?
Заекът обяснил на вълка всичко най-подробно, от срещата в гората до посещението при лисицата.
- Ти си бил много прост бе Зайо! Ти не си бил никакъв мъж!
- Ми айде ти като си голям мъж, да те видя как ще търчиш с пералнята и хладилника!
Каква е приликата между жената и динята?
Който мине се я чука , накрая некой идиот я вземе.
Вълкът си купил мотор и решил да повози заека. Качили се двамата и вълкът вдигнал 100 км/ч и попитал заека:
- Зайо, напика ли се?
- Не.
Вдигнал 150 км/ч.
- Зайо, напика ли се?
- Не.
Вдигнал 200 км/ч.
- Зайо, напика ли се?
- Да.
На другия ден заека си купил мотор и решил и той да повози вълка.
Качили се, заека вдигнал 100 км/ч и попитал:
- Вълчо, напика ли се?
- Не.
Вдигнал 150 км/ч.
- Вълчо, напика ли се?
- Не.
Вдигнал 200 км/ч.
- Вълчо, напика ли се?
- Да.
- А сега се и насери щото немам спирачки.