15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там: "Точа мечове. Изгодно."
Преглед за печат
15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там: "Точа мечове. Изгодно."
Та върви си Мецан и насреща му Гъбката
- Хеййй Гъбке... (със страшно изръмжаване) ш`тъ набера... (със страшно изръмжаване)
Гъбката уплашено:
-Чакай, чакай (вади телефона и припряно) аз имам безплатни минути, аз ще те набера...
:-memnon
1.Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация
2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб.
3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.
4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.
5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда .
От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен файервол...
Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...
Безброй много математици влезли в един бар.
Първият си поръчал бира, вторият половин, третият четвърт бира и т.н…
Барманът казал "Вие сте идиоти" и им налял две бири
Секси момиче се пече на плажа. Погледнало я Слънцето :yikes , страшно му харесало и решило да я накара да си съблече банския. Пекнало два пъти по-силно. Момичето си свалило горнището. Слънцето се ококорило и решило да я накара да свали и долнището. Пекнало три пъти по-силно.
Никакъв ефект.
Пет пъти по-силно...
Никакъв ефект.
Седем пъти...
Накрая момичето си взело хавлията и се прибрало
Чуждестранна делегация посетила наш завод. Майстор и работник оживено разговаряли без да забелязват нищо наоколо. Един чужденец, знаещ български, превеждал разговора на останалите:
- Майстора предлага на работника да обработи детайла, обосновавайки се, че той е в интимни отношения с майката на работника. Работника отказва, обосновавайки се с това, че е в интимни отношения с майката на майстора, с началника на цеха,с директора на завода и със самия детайл.
Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off :yikes to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely yours, God
:god
Мъж замръкнал пред вратите на женски манастир. Почукал и му отворила игуменката.
- Вижте, закъснях, ще мога ли да се подслоня във вашия манастир за през нощта? - пита странника.
- Но това е женски манастир и нощуването на мъже тук е недопустимо! - отговаря игуменката.
- Е, сега къде да вървя в тоя студ с тоя голям х..й?!
- ... аз му казвам влизай да не става течение ... той още се ослушва ...
Критично съобщение за скайп.Скайпа е на път да се изтрие заради някакви грешки в мрежата, възможно е да няма скайп до 1 месец. Шефа на мрежата :god предупреждава всички абонати да напишат някъде всичките си никове на своите приятели, защото е възможно скайп да бъде изтрит и да се построй на ново. Изпрати това на всичките си абонати. /Внимание/ Това е проверка за неисползващите скайп акаунди WTF??! Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви скайп абонати, дори и на тези, от които сте го получили! Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Скайп акаунд ще бъде "замръзен" :016: с невъзможност да бъде използван повече! Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през скайп!Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте активен
Хехе... "Шефа на мрежата"...
Това ми напомни за 4-и епизод от 3-ия сезон на IT Crowd, в който Рой и Мос показаха на Джен "целият" Интернет... :))
- Колко вида бира имате в склада?
- Не знам.
- Ами, горе-долу…
- Нали ви казах - не знам!
- Е, поне грубо..
- Грубо? Ба ли маа му?
Актуално!
"По време на преговорите между ***** и Юлия Тимошенко, ***** твърдо заявява, че ще пусне газа на Украйна ако тя му направи свирка. Тимошенко се съгласява с думите:
- Съгласна Владимир Владимирович, но първо вземете един стол и се качете на него.
- Защо?!?
- Защото Украйна никога няма да падне на колене."
Последно се смях на :
Отношенията ПРезидент - Министър председател в ***** все още е много близко защото
***** още не е свикнал да става като влезе Медведев ,
а Дмитрий Медведев все още не е свикнал да остане седнал , след като влезе *****.
1. Една клетка на човек съдържа 75 МB генетична информация
2. Един сперматозоид съдържа 37.5МB.
3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.
4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.
5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на:
(37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000
сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000
байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда
От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5
терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е
най-добрия в света хардуерен файервол...! :-memnon
Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месeца...
Корпоративен урок 2:
Свещеник предложил на монахиня да я откара
до манастира. В един момент, тя
скръстила крака, така че единият й крак
се оголил. Отецът едва не
катастрофирал. След като овладял колата,
той леко прокарал ръката си по
крака й.
- Отче, припомнете
си Псалм 129 - казала монахинята.
Свещеникът
отдръпнал ръката си. Но малко по-късно,
докато сменял скорости, той отново поставил
ръката си върху крака й.
- Отче, припомнете
си Псалм 129 - казала монахинята отново.
- Прости
плътската ми слабост, сестро" - извинил
се отецът.
След като
пристигнали в манастира, монахинята се
прибрала.
Свещеникът бързо изтичал в църквата за
да погледне Псалм 129. Същият
гласял: "Давай напред и търси, нагоре
ще откриеш благоденствие."
Бизнес поука:
Ако не сте добре информирани в професията
си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.