С пожелание за здраве и живот на всички , повече усмивки, повече поводи за сбирки , повече приятни моменти.
![]()
С пожелание за здраве и живот на всички , повече усмивки, повече поводи за сбирки , повече приятни моменти.
![]()
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, виното - във двойни дози. Бурен... секс във всички пози, пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз!
Честита Баба Марта и от мен. Да сме бели и червени, здрави и засмени![]()
ако знаехте какво се празнува на 1 март........Не знаете оригиналната стара традиция отпреди 600години-за съжаление и 1% от българите си нямат понятие.А жените още повече оплескват нещата като се закичват и те.видяла кравата че подковават коня че и тя се наредила.....Празникът е само за ергени и само те се накичват с мартеници на тази дата.
На тази дата се закичвали съмо мъжете ергени/с червени и бели пискюли/ за да се открояват от останалите женени мъже.Датата се използвала за един вид сгледа и избор на мъж от свободните жени.Все още обичая се е запазил леко променен в Казахстан от волжските българи там.
Честита Баба Марта !
Не ме оставяй да гадая, къде ми е мартеничката, къде я?
Много много ще ти пожелая,
здраве, обич и късмет, но
къде ми е мартеничката, къде я?