Резултати от 1 до 5 от общо 5

Питане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Питане

Зравейте!

Имам цифрова и кабелна на "Евроком", но искам да премина на друг доставчик - "DCC".
    Мога ли да прекъсна договора си с Евроком предсрочно? Моля някой, който е запознат юредически или се е сблъсквал скоро с такъв случай да сподели!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Питане

Направих това преди време и съжалявах много. Изкарах по-малко от месец, ДСС имат по-некачествена цифрова и нет от Евроком. В крайна сметка станах абонат на coolbox.

4. Тук е от
    Sep 2008

Ти пък ся хептен ме хвърли в размисъл!
    Аз най-вече искам да премина на DCC заради нета и затова искам да се възползвам от пакета - цифрова, кабелна и интернет на DCC.Нета ми е на "Визио", но въобще не съм доволен от качеството...плащам уж за 20 мегабита, но повече от 8 мегабита не ми върви.Редовно го тествам на сайта на спийдтест.нет.Днес тествах и скоростта на нета на "DCC". Ами какво да ти кажа - човека си плаща за 16 мегабита и толкова си получава...поне 3 пъти замервах скоростта.Идвам си вкъщи и какво да видя едвааам вдигна на 8 мегабита.Един сайт го зареждам за 5 минути...това нет ли е?! Няколко пъти съм замервал скоростта на нета на DCC в различни дни и по различно време, но в най-лошия случай от 16 мегабита човека получава 15.Та нета на "DCC" е бетон във всяко едно отношение.Само веднъж му беше спрял нета и човека ме извика, понеже ако не е в тях причината може да го глобят с 10 лв.Отидох в тях и се оказа, че модемчето беше забило и след рестарт си тръгна.На "Евроком" малко ме съмнява да са толкова коректни, макар че комшията ми е много доволен от нета на Евроком! Всъщност къде изчезна сайта на "Евроком"?! Тъкмо искам да им видя цените, но ми излиза някакво Blizoooooo!

5. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    ..................
    Всъщност къде изчезна сайта на "Евроком"?! Тъкмо искам да им видя цените, но ми излиза някакво Blizoooooo!
    Евроком=Blizoooooo

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    Идвам си вкъщи и какво да видя едвааам вдигна на 8 мегабита.Един сайт го зареждам за 5 минути...това нет ли е?
    Абсурт е с 8 мегабита да зареждаш сайт 5 мин

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Питане
    От loszetas във форум Климатици Osaka
    Отговори: 7
    Последно: 31-01-12, 13:05
  2. Питане
    От Maleficus във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 20-01-12, 20:51
  3. питане за wi-fi
    От kemo във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 11-06-10, 11:44
  4. питане
    От tankia във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 16-11-08, 21:33
  5. Питане
    От DPetrov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 31-12-01, 01:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе