Здравейте колеги. Искам да ви попитам какво ви е мнението за OSAKA CH-12-SME
при работа на ниски температури - минус 10 - минус 15. Би ли се справил безпроблемно според вас?
Здравейте колеги. Искам да ви попитам какво ви е мнението за OSAKA CH-12-SME
при работа на ниски температури - минус 10 - минус 15. Би ли се справил безпроблемно според вас?
Ако го сложиш в 13-15м2 с добра дограма и изолация би се справил.Ама чак пък до -15гр.Друг е въпроса ,че тая марка хич не я долюбваме тук в форума.
Ами какво да ти кажа за Осаката - като оса еНе съм сигурен дали ще работи на -15 , но тази година при мен температурата не е падала под -8. Не съм го спирал. Настроен е на 25гр. и е отворена вратата към останалите стаи. Да не забравя да спомена , че от другата страна подпира Хитачи 22-ка
. Както и да е Осаката дори достига зададената температура , разскрежава се на около 1 час по 7-8 мин. Проблем имах при следновогодишния снеговалеж. Беше мокър и вятъра го носеше към климатика - навря се между ламелите и замръзна , но само отзад (има една предпазна мрежа-леда се вкопчи в нея ) ,но горещата вода помогна
Иначе за 400лв е перфектния климатик, но не разчитай само на него (не си изхвърляй веялката)![]()
Тази серия на ОСАКА е прилича да е произведена в GREE, серия Gree Bee . Ако наистина е така това ще е един мн. добър климатик, и с 34-35кг.(по данни от нета) външно тяло може би наистина ще работи при -10, -15.
Аз моето GREE серия Gree Bee го бях намалил вчера на 18 градуса защото забелязах че му идва зор и оставих да идва топло в стаята от към коридора и другите стаи където се отоплява от парното но тази нощ се беше включил към 3 часа /явно стаята заради тези минус 20 в плевен истина доста / и изкарваше 25-28 градуса . Съжалих го и го изключих . Пуснах една духалка . Подобре тази ледена седмица 10 лв. повече за ток отколкото пари за ремонти / а там се почва от 100 лв на горе /![]()