ima li gi veche niakade po bg-piaringa ?
Harry Pother 2 go ima na data.bg, ama neznam kak e, shtoto go svaliah v Ma3x i mi go pleiva sys siv ekran, shto s eotnasia do Ma3x 2 znam 4e e izlizla, ama ne znam koga i kyde. Ako iakoj zane pove4e, plz, neka postne linkove ))
Thanks.
аз за matrix 2 знам месец май (от trailer-а...)
анри поте [] е нормално да го има, след като е по кината дори и тук в българия.
Ами, като човек, работил в кино-бизнеса и уважаващ последния, не съм фен на гледането на откраднати копия, но за да съм в услуга на съфорумците си ще ви кажа под сурдинка, че копие на матрицата 2 е откраднато - следователно скоро ще се появи и тук (инфото е от мой човек от Александра и идва директно от Уорнър)
Приятно гледане на 17" мониторче, аз предпочитам 30 метров екран с DTS или поне Dolby Digital 10 киловата звук, а и бърза работа нямам - ще почакям малко
Еми то гледането на 17" не пречи да гледаш филма и на кино, всеки предпочита на кино ама кой знае кога филма ще се появи по кината
a harry potter kade to4no go ima v data-ta? 6toto az ne go namerih((
moje li niakoi da dede link
ama mi triabva s hubavo ka4estvo
Ами аз днес го засякох в free.evro.net не мога да ти кажа точно каде но го има.На 2 ЦД-та е
verno v evro-to tarsachkata go namira
ama kato trugnesh da go downloadvash - NO SUCH FILE
------------------------ИЗВЪН ТЕМАТА--------------------------
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Еми то гледането на 17" не пречи да гледаш филма и на кино<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Е да, ама - не!
Пречи най вече на ефекта на първото впечатление, който дълго е мислен от всеки режисъор. А и трябва да се слуша със звука, който е записан от тон-режисъора. Ако първия път си го гледал на 17" после колкото и де го гледаш на голям екран никога няма да усетиш неща, които са усетили тези, които са го гледали за пръв път на кино!
Послепис:
Даже ще направя такава тема, че ми е интересно да видя мнението на съфорумците.
------------------------ИЗВЪН ТЕМАТА--------------------------
Legolas за звука не съм савсем съгласен, зависи най-вече от това какво имаш в кутчта и какви колони седят до нея...за 17" си прав.
П.П сажалявам за грешките който правя докато пиша в форума ама от днес имам кирилица и ми е малко трудно да свикна
Toвa e ново, другата версия на която попадах явно не е пълна.
1 CD - http://free.data.bg/criyo/movies/
Някде из dаta-ta ми се мернаха и syb.