Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Si Fi vs. Fantasy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Si Fi vs. Fantasy

евала пич ти си истински фен

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Si Fi vs. Fantasy

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

btw. zashto pishete si-fi hehe

--------------------------------------------------------------------------------

si fi = science fiction

Tva stava iasno, samo deto ne e si ami sci to tova mi beshe ideata, che se pishe Sci-Fi

4. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Si Fi vs. Fantasy

ок прав си - ма ми е по бързо

5. Тук е от
    Jan 2002

Si Fi vs. Fantasy

Треа да има бой (с (роботи) и извънземни) И готина пичка ако има - мечтата на чикиджията-маниак на Sci-Fi Станислав Лем, Робърт Хайнлайн, Айзък Азимов(не е актуален дядката вече ),Клифърд Саймък, Сергей Снегов и много други. "Властелина на пръстените" щеше да ми е интересен преди 15 години Приятно четиво, ма за сина ми Лив Тейлър разкраси филма за мен

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Si Fi vs. Fantasy

"Властелина на пръстените" щеше да ми е интересен преди 15 години Ако тогава ти е бил интересен, то няма начин и сега да не е. Аз познавам хора на по 50-60 години, които го препрочитат всяка година. Иначе първата част на филма бе разочароваща, поне за мен. Прекалено адаптиран сценарии...

Между впрочем Shader, този Antec от България ли си го взел или е с поръчка... не че съм се навил да давам близо 200 евро за подобна глупост, която няма да ми върши по-голяма работа от сегашната ми кутия, ама питам информативно.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Si Fi vs. Fantasy

Що пък прекалено адаптиран сценарий - филмът си върви почти дословно по книгата.Е все пак е филм де...

8.  

9. Тук е от
    Jan 2002

Si Fi vs. Fantasy

Aquadark, ottuk e, ot RISK Electronics. 168 EURO s DDSto, no spored men si struwa wseki cent

10. Member
    Тук е от
    May 2002

Si Fi vs. Fantasy

Най-доброто - Зелазни - Хрониките на Амбър,ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТЛИНАТА, Донърджак и още и още...но първите две + Хиперион + Станислав Лем (почти всичко от него) са книгите - всички останали или се повтарят, или копират един от друг (ъъъ, с много изключения,де

И пак - Хрониките на Амбър,ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТЛИНАТА, Хиперион....боже...

Кефя се страшно много на Тери Пратчет - е*а си чувството за хумор

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Final Fantasy
    От Pesho13 във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 09-11-05, 12:39
  2. Добри сайтове за Fantasy и SciFi Art картинки
    От trastikata във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 01-06-04, 23:42
  3. Adresi za free fantasy romani ???
    От LudZaVrazvane във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 02-06-03, 17:21
  4. final fantasy 7...
    От petkov във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 22-12-02, 23:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе