Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Спиране на цигарите с IQS?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Спиране на цигарите с IQS?

Седя си кротко в офиса, продавам си врати и компютри и един клиент ме хвърли в дълбок размисъл.
    Искам да уточня - много добър познат е на мой колега и гарантирано може да се вярва на това, което каза.

Бил е пушач дълги години, пушел е над кутия на ден.
    Преди 7-8 месеца е отишъл на процедура IQS. Оттогава не е запалил цигара! Още повече - веднага е завел и жена си и свекърва си на терапията и успеваемостта е 100% - и тримата не пушат вече 6 месеца след тази първа и единствена процедура!
    Цената не е малка - 500лв, но това, което ми сподели ме амбицира и аз да се подложа на терапията им.

Има ли някой повече информация и най-вече лични наблюдения относно IQS метода?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Спиране на цигарите с IQS?

И аз съм чувал подобни отзиви но Крис, аз ги спрях преди 8мес. като изхвърлих и електронната .

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Защо 500 лева?...като Табекса върши(гарантирано) същата работа за 15 лева...личен опит...30 годишен пушач...

5. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    Защо 500 лева?...като Табекса върши(гарантирано) същата работа за 15 лева...личен опит...30 годишен пушач...
    ??? Ти... сериозно ли твърдиш, че Табекса има висок процент успеваемост!
    Моля без глупости, нека в темата се пишат само отзиви за IQS и да не се отплесваме към безполезни табекси, зибани, дъвки и лепенки...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Любимият ми отговор в такива случаи е:
    Надай се к..ре на пияна жена...

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

личните ми наблюдения са отпреди доста години, когато оригинален китаец изпонабоде всичките 10-ина колеги на майка ми, върли пушачи от сой, при това мисля на 3 сеанса през няколко дена

доколкото си спомням, нямаше окончателно отказал се, само при няколко имаше краткосрочно намаление на количеството. после всичко се "нормализира" по старому.

N.B. 500 лв е безумие! обзалагам се, че всеки акупунктурист (?) ще ти включи въпросните няколко боцвания безплатно, на какъвто и сеанс се подложиш

8.  

9. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

IQS процедури и цени

IQS - процедурите са четири. Подходът в терапията е индивидуален.

Цена:
    индивидуална терапия - 500 лв;
    група от 3 човека (3% отстъпка) - 485 лв;
    група от 5 човека (5% отстъпка) - 475 лв;
    група над 10 човека (10% отстъпка) - 450 лв.
    Да се съберем от форума 50 човека и може за 300лв. да се навият

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ако беше пуснал анкета - "как спряхте цигарите" или нещо подобно.
    Там бих писал личните си наблюдения. Тук не искам да спамя темата, защото не знам какво е IQS.
    Не съм палил цигара от близо 6 години, а пушех доста....и доста години...

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

... Спам много, искаше ми се коментари за IQS, а не предложения за табекс, акупунктура и подобни
    Както и да е, безмислена тема.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не че съм тома неверни, но за мен IQS е модерна измишльотина, базирана на акупунктурата, затова и писах за личните си наблюдения върху акупунктурата

дали ще е ел.стимулиране или чрез игла, идеята е една и съща: "да живеят китайците и медицината им на 2000 години"

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

За мен също беше измишльотина, но мнението ми няма никаква стойност след като се сблъсках днес както съм обяснил в първия пост не с един, а с 3 човека, при които метода е свъшил работа без никакви уговорки.
    И затова се надявах в темата да пишат само хора, които са имали реален досег с IQS, а не да си споделяме мнения и да си чешем езиците за спорта.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Може ли да дадеш някакъв линк към този IQS? Че ми стана интересно...

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    Любимият ми отговор в такива случаи е:
    Надай се к..ре на пияна жена...

18. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

@Крис - малко спам, но нека ти кажа моето мнение за всичките тези ин-ян джаги...2008 декември, ме хвана някаква неясна аномалия-бъг която започна с изтръпване на дланта на лявата ръка, едни игли се разхождаха и усещане за студено. После се премести на коляното, на тазобедрената кост, долу до глезена, който без каквато и да е травма се поду до невъзможност да го докоснеш с пръст, после се върна на коляното - все от лявата страна, левия крак, лявата ръка. След месец нещата се влошиха до неистови усилия за да стана, легна, седна, клекна - просто нямах ляв крак. 3-4 месеца лекари, ортопеди, травматолози, невролози - една камара лекарства, и нищо. Все по-лошо и по-лошо, до състояние да се изкачвам по стълбите от 1 до 5 етаж за 45 мин. От болка ми се насълзяваха очите. Идваше ми някой да ме евтаназира и да се свърши. На 6 месец извиках лечител, забърка 42 билки в един парца, едни мазила други и масаж - успокои, час два и шанс да заспя - на следващия ден отново не можеш до тоалетната да си идеш. След него ме подхвана един джеки-чан - слага игли по 40 мин на тиха музика - 20 сеанса...мина месец така - нищо. После едни корейски легла Мигун с нефритени 36 камъка с инфрачервен лазер те масажират и правят на парцал по час на ден - 20 сеанса. От първите сеанси ставаш сякаш те е газил валяк. До десетия се свиква и вече не ти прави впечатление. И с това нищо. Иначе като четеш голяма работа http://www.migunbg.com/
    Този проблем със крака ми съсипа цяла година. И накрая знаеш ли ... Мина от самосебе си. Изперках. Теглих една майна на всичко и всички. Когато спрях да пия по един джоб хабчета, когато спрях да ме бодат, да ме мачкат и изтискват и така един месец просто спрях да мисля за това, както и да правя или мисля каквото и да е било за шибания крак, една сутрин станах и не можех да повярвам. Сякаш никога не ме е болял крак. Стрес!!! Стрес!!! и пак стрес. Колкото повече мислиш и се напрягаш, толкова повече не си помагаш. Отпусни, ще спреш цигарите точно когато престанеш да мислиш за това и да го искаш неистово.

Това е моето мнение за фън-шуй, киокушин и ин-ян чекии. Може да работят някъде на лабави китайчета, но на мен ми загубиха времето и разбира се сом кеш. Доста сом. Та така - бегай някъде на планина за месец - забрави всичките си навици, кафета мафета и всичко онова което правиш палейки цигара. Първия месец е труден. После няма да искаш. И аз ше го направя един ден. Лакаримас?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Aкциза на цигарите може да смени правителство!
    От mmsr във форум Коментирай новина
    Отговори: 39
    Последно: 02-07-10, 19:21
  2. Спиране на компютъра
    От cipollini във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 29-08-09, 19:18
  3. Отговори: 11
    Последно: 02-08-07, 16:43
  4. Отговори: 105
    Последно: 10-03-06, 19:30
  5. Спиране на Skype
    От DeathKnight във форум Мрежи
    Отговори: 13
    Последно: 19-03-05, 10:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе