Здравейте,искам да попитам колко kwh се изразходват за един месец???
Преглед за печат
Здравейте,искам да попитам колко kwh се изразходват за един месец???
Здрасти, доста си мислил докато формулираш първия си пост във форума. :016:Цитат:
Първоначално публикувано от бебе 27
Или колкото повече толкова повече (зле):)
Интересувам се,защото ми идват огромни сметки за ток.
Нееее.Тъй като досега не съм се сблъсквала с такъв проблем се питам нормално ли е да изразходя над 1500 kwh за един месец като използвам само необходимите електроуреди като:печка,пералня,хладилник и бойлер?Ще съм благодарна на всеки отговор.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302636621[/time]_________________________________________________
Като казвам големи имам предвид около 350 лв.
На какво се отоплявате? Моите последни 2 сметки за ток са по 280лв, което е май повече от твоето
ПП 1500кВтч верно ли са 350лв?
От февруари не се отопляваме.Преди това с духалка,но повече от 180 не съм плащала.за февруари е 360 лв.,а за март 260лв.
Нередовно отчитане е най-вероятната причина
1844 kwh общо дневна и нощна тарифа и сметката е 360 лв.Нормално ли е?
Ами на толкова КВ толкова кинти се падат ... май
Може и така да е.Мен друго ме интересува:възможно ли е тези уреди да изгорят тези киловатчаса?Като каъм тях прибавим 1 тв и 1 лаптоп?
А 180лв при отопление с духалка дали не е малко? Засичате ли дали показанията на електромера отговарят на фактурата?
Е тя не е работила 24 часа.Само вечер за около 2 часа е работила.
Варианти има много - може някой да Ви краде, може електромера да е повреден, може да има нередовно засичане и показанията да са написани наизуст...