Здравейте,искам да попитам колко kwh се изразходват за един месец???
Здрасти, доста си мислил докато формулираш първия си пост във форума.Първоначално публикувано от бебе 27
![]()
Нееее.Тъй като досега не съм се сблъсквала с такъв проблем се питам нормално ли е да изразходя над 1500 kwh за един месец като използвам само необходимите електроуреди като:печка,пералня,хладилник и бойлер?Ще съм благодарна на всеки отговор.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302636621[/time]_________________________________________________
Като казвам големи имам предвид около 350 лв.
На какво се отоплявате? Моите последни 2 сметки за ток са по 280лв, което е май повече от твоето
ПП 1500кВтч верно ли са 350лв?
От февруари не се отопляваме.Преди това с духалка,но повече от 180 не съм плащала.за февруари е 360 лв.,а за март 260лв.
Може и така да е.Мен друго ме интересува:възможно ли е тези уреди да изгорят тези киловатчаса?Като каъм тях прибавим 1 тв и 1 лаптоп?
А 180лв при отопление с духалка дали не е малко? Засичате ли дали показанията на електромера отговарят на фактурата?
Варианти има много - може някой да Ви краде, може електромера да е повреден, може да има нередовно засичане и показанията да са написани наизуст...