Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

LG 3D Mapping - страшен гаф

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

LG 3D Mapping - страшен гаф

Вчера подлъган от рекламата отидох в 21 часа пред Народния театър да гледам 3D Mapping-а на LG.
    Бях изгледал няколко клипчета в нета и ми беше интересно. Дори навих още 4-5 приятели да дойдат и да пием бири после.....
    По програма започваше от 21:15 часа музикална програма на сцена, а 30 минути след това щеше да бъде реалната прожекция. Но .... небило така.
    Първо се появи един доста суховат Човецец, правещ се на весел водещ и обяви че отлагат с 15 минути прожекцията. През цялото влеме сцената беше празна - а всички очаквахме някой да пие или свири. След 20 минути водещия пак промени програмата с нови 20 минути. След почти 1 час чакане в 22:30 часа започнаха. Но ..... не прожекцията
    Започна едно теглене на томболи и радосни възгласи за новото шоу след секунди. Озвучаването беше ужасно!!! Изпълнителният директор на LG беше толкова радостен, че е подарил 4 GSM апарата - че си счупи ръцете да пляска. Аз толкова на Тина Търнър не съм се радвам
    Прожекцията започна в 23 часа. Като започна да накъсва още на 15 секунда и накря спря!!
    Вкрая на краищата положението стана абсурдно и след още 1 час в средата на нощта се разотидохме към пиенето на бири....
    Няма такъв срам!!

https://www.youtube.com/watch?v=1TJChPl_HBM#ws

https://www.youtube.com/watch?v=wq4_iUPQvEA#

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:LG 3D Mapping - страшет гаф

Изгоряха регионалните мениджъри след тоя гаф
    Въпреки това, стана ми интересно. Ще взема да отида днес вечерта да го погледна.

4. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Такова нещо очаквах .... ама ..

https://www.youtube.com/watch?v=hN0jtWzPPnc#ws

5. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Голяма издънка, но пък и повече от LG не съм очаквал

6. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Успях да го хвана шоуто към края тази вечер, но за мен беше разочароващо. Нищо 3D нямаше, единствено в посоченият на картинката участък имаше лек 3D ефект. Хем сменях местоположението си, мислех, че е заради него, ама така и не попаднах на място, където да виждам така, както очаквах. Не знам колко тъмно трябва да бъде наоколо, но ми се струваше прекалено светло от околните сгради. На клипчетата по-горе от снощи изглежда тъмно, особено на първото, но поне днес и на живо не беше така. Може и да са ми били прекалено големи очакванията, но засега мнението ми е: по-добре да се гледат клипчета в мрежата, на тях нещата изглеждат много по-добре, отколкото на живо.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:LG 3D Mapping - страшен гаф

Компютъра прегрявал от топлината на хората

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

epic fail Във някои по-бели страни LG се е представило доста по-добре.

https://www.youtube.com/watch?v=LTVCQdhDU-o#ws

10. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от etg
    Успях да го хвана шоуто към края тази вечер, ...............
    Вчера беше пълна цялата градинка, имаше поне 5-6000 души. Голяма тарапана.
    Днес как беше ?

11. Тук е от
    Jun 2011

ETG, извинявай, но си много зле, вземи прочети малко литература по въпроса, да не се излагаш. Айде като видиш друго подобно представяне, пак да коментираме. Обърни внимание на това, че една от малкото сгради, които са със сложен релеф е тази, на която се получи безупречно 3д прожекцията. Всеки може на плоска стена.

12. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от magarety
    ETG, извинявай, но си много зле, вземи прочети малко литература по въпроса, да не се излагаш.
    Ами аз нямам претенции да съм специалист, така че би ли обяснил нещата като за лаици като мен? Явно моето разбиране за 3D е нещо различно от това 3D. Обикновената прожекция, с която сме свикнали, е изображение на 3D обект върху 2D повърхност. Ако идеята в случая е изображение на 2D/3D обект върху 3D повърхност - ОК, не съм разбрал за какво става въпрос (това не ми пречи да съм разочарован). Ако е нещо друго - много моля да разясниш какво е, може да не съм единствения заблуден.
    Айде като видиш друго подобно представяне, пак да коментираме.
    Подозирам, че се чувстваш засегнат за нещо, би ли доуточнил? Не съм гледал друго подобно нещо, така че и не правя никакви сравнения.
    Обърни внимание на това, че една от малкото сгради, които са със сложен релеф е тази, на която се получи безупречно 3д прожекцията. Всеки може на плоска стена.
    Ако може да си формулираш по-логически издържано мисълта? "Това е една от малкото сгради със сложен релеф, на които се получи безупречно 3д прожекцията." - това ли искаш да кажеш?

@hristobotev
    Не мога да преценя колко души е имало. Да, много хора имаше, ама колко много... А докато отивах срещах и много хора, които си тръгваха, даже реших, че съм изпуснал шоуто.

13. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

ETG, извинявай, но си много зле, вземи прочети малко литература по въпроса, да не се излагаш. Айде като видиш друго подобно представяне, пак да коментираме. Обърни внимание на това, че една от малкото сгради, които са със сложен релеф е тази, на която се получи безупречно 3д прожекцията. Всеки може на плоска стена.
    Започна АНТИ-Кризисния PR на организаторите
    Поне го правете елегантно и без обиди към хората отделили 2-3 часа да Ви гледат резила на зле скалъпената анимация. Която, освен всичко друго, е откровенно копиране на идеи от други ....

14.  

15. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Започна АНТИ-Кризисния PR на организаторите
    Без майтап

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Вярно първата вечер се получи изцепка, но LG няма нищо общо с издънката (освен може би с това че се доверихме на неподходяща компания ама то няма и голям какъв избор), защото фирмата която наехме да направи шоуто всъщност подходи много лаишки без да съм сигурен точно каква е причината понеже не участвах пряко в организацията - за сметка на това в събота нещата се получиха според очакванията и на повечето хора които бяха запълнили площада им хареса.
    Да за всеки е много лесно сега да кълне и да бълва змии и гущери с/у LG но всъщност освен Мтел които направиха нещо подобно на закрито в много по-предвидима и контролирана среда досега, никой друг не го е правил ние поехме риска и си носим последствията, но и сме първи!

Няма кризисен щаб има глобален анти хуманен заговор ръководен от ЕВРЕИ))))))))))

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Доколкото разбирам грешките са няколко.
    За качествен 3D Mapping са нужни следните неща
    - избира се сграда с голяма едноцветна фасада /релефните детайли нямат значение/
    - контролирано околно осветление /изгасено улично и парково осветление/
    - мощни проектори /с предварително точно фокусирани детайли/
    - публиката трябва да се държи на определена дистанция за по-голям ефект /според размера на фасадата/

stenly беше постнал едно клипче по случай годишнината на град Харков /Украйна/
    https://www.youtube.com/watch?v=-Zpi2CD9srk#

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Беше хубаво. Първата вечер наистина не се получи и не го дочаках. Аз бях там за Optimus 3D :D. Втората всичко беше перфектно. На живо не е като на клипчетата, ама съм сигурен, че и в другите страни е било така. Обаче май народният театър не е най-подходящата сграда. Всъщност преди това гледах клипче от подобна сграда с колони и анимацията беше подобна. Мисля, че върху НДК може да се направят интересни неща.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 18-09-10, 12:12
  2. как да гледам "страшен филм 3"
    От maloone във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 27-01-04, 06:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе