Стани Богат - как избират такива тъпаци!
Рядко гледам предаването и наистина от време на време играят интелигентни хора, но мнозинството са силно ограничени, нискокултурни тъпаци!Направо съм поразен - днес гледам -един определи думата "филантроп" като "човек който пере пари" и това на въпрос за 300 лв.[xx(]Друг пък не знае че Хан Соло е Харисън Форд
[:(!].После пък на въпрос за избиране на нов участник само двама от четирима успяха правилно да комбинират двойките:елен-кошута;петел-кокошка;лисица-лисугер и крава-бик.
Леле ако това е интелектуалния елит на нацията на къде сме тръгнали?!Беше ме срам да гледам предаването напрво[xx(][xx(][xx(]
За съжеление, наистина на доста от участниците им липсват някои основни според мен познания ! Ако избора е само по въпроса който им задават по телефона това е неизбежно, едва ли може да ги подлагат предварително на някакъв тест и да ги отсяват!
Според мен това не е въпрос на интелект, а на сценична треска.
Защо мислиш, че не го гледам? (Най-често защото се чувствам тъпа, ама...)
Xaxaxa ami v4era edin ne znae kude e napraveno samarskoto zname; Tova be6e vupros za <font color="red">100lv!!!</font id="red">
Хе-хе, а ако ти кажа че този "един" е един невероятно умен мъж, казва се Николай, по прякор Мърфи, с изключително широка обща култура... предаването го снемаха преди може би месец, сега го изличват. Яд ме е. Човека е УМЕН
Твърдо ми се струва, че въпросът със Самарското знаме не беше толкова лесен - въпросът не беше къде е направено, а къде е дадено... - аз лично щях да отговоря свищов, защото от там влизат отначало войските, а не Плоещ.
Като цяло общото ниво на участниците в играта ми се струва абсолютно задоволително и мноооого над средното...
Mislq che predawaneto ne moje da opredelq koj da uchastwa. A oswen towa mnogo hora sa s mnogo znaniq no za opredelena oblast ot jiwota - chowek ne moje da znae wsichki otgowori na elementarni wyprosi. A kato se ima w predwid che se pechelqt pari - ne za wsichki hora koito uchastwat ima znachenie che mogat da se izlojat.[:-banghead]
Вярно е че в предаването наистина има много разностранни и често трудни въпроси за които трябва широка обща култура и не малко късмет вярно е че има и сценична треска но все пак думи като филантроп се срещат най-късно към 8 клас...А Киранде въпроса за Самарското знаме беше за 2500 или 3000лв. така че дори да не знаеш отговора не би било логични той да е Самара - иначе въпросът щеше да е за 100лв.
Не знам, не гледах предаването. Просто Ник ми се обади да ми каже какво е станало и колко го е яд ;). Медунски, тук определено си прав - често е логично отговора да не е най-логичния (тц, тц, тц). Не знам дали го казах правилно, но мисля че би ме разбрал
Напротив, не съм съгласен, в 95% от въпросите, верният отговор е най-логичния и нормално :)
Даже си спомням още един въпрос свързан с Майк Тайсън, гласеше горе долу следното: "Кой номер е носил Майк Тайсън 3 години?". А отговорите бяха нещо от типа:
А: 2
B: 33
C: 1963258
D: 51
Ха сега де :)
според мен хората участващи в предаването са прединмо интелигентни хора, които просто не са заставали зад камера през живота си. става въпрос за сценичната треска и за всичките тези прожектори, които са насочени към теб и цялата многобройна публика, която те гледа и чака да отговориш; която те псува като сгрешиш. а има и хора, които безпогрешно отговарят на въпрос за 3000+лв, а се затрудняват на въпрос за 300. проблемт е накъде са насочени общата култура и образованието на човек.
Какво ще кажете за участието на Ванко1 и Шамара - то от имената им личи че не са Айнщайн, но тоя шамара май не може да си каже дори името правилно :)))
Според мен Шамара се прави на по тъп от колкото е.
Julian, трудна работа... толкова е тъп, че не му стига акъла да се направи на още по-тъп. Опитва се, ама неуспешно. Нещо като погрешно написан програмен код за рекурсия.