Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Стани Богат - как избират такива тъпаци!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Рядко гледам предаването и наистина от време на време играят интелигентни хора, но мнозинството са силно ограничени, нискокултурни тъпаци!Направо съм поразен - днес гледам -един определи думата "филантроп" като "човек който пере пари" и това на въпрос за 300 лв.[xx(]Друг пък не знае че Хан Соло е Харисън Форд

[!].После пък на въпрос за избиране на нов участник само двама от четирима успяха правилно да комбинират двойките:елен-кошута;петел-кокошка;лисица-лисугер и крава-бик.

Леле ако това е интелектуалния елит на нацията на къде сме тръгнали?!Беше ме срам да гледам предаването напрво[xx(][xx(][xx(]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2002

За съжеление, наистина на доста от участниците им липсват някои основни според мен познания ! Ако избора е само по въпроса който им задават по телефона това е неизбежно, едва ли може да ги подлагат предварително на някакъв тест и да ги отсяват!

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Според мен това не е въпрос на интелект, а на сценична треска.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Защо мислиш, че не го гледам? (Най-често защото се чувствам тъпа, ама...)

6. Member
    Тук е от
    May 2002

Xaxaxa ami v4era edin ne znae kude e napraveno samarskoto zname; Tova be6e vupros za <font color="red">100lv!!!</font id="red">

7. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Хе-хе, а ако ти кажа че този "един" е един невероятно умен мъж, казва се Николай, по прякор Мърфи, с изключително широка обща култура... предаването го снемаха преди може би месец, сега го изличват. Яд ме е. Човека е УМЕН

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Твърдо ми се струва, че въпросът със Самарското знаме не беше толкова лесен - въпросът не беше къде е направено, а къде е дадено... - аз лично щях да отговоря свищов, защото от там влизат отначало войските, а не Плоещ.

Като цяло общото ниво на участниците в играта ми се струва абсолютно задоволително и мноооого над средното...

10. Тук е от
    Dec 2002

Mislq che predawaneto ne moje da opredelq koj da uchastwa. A oswen towa mnogo hora sa s mnogo znaniq no za opredelena oblast ot jiwota - chowek ne moje da znae wsichki otgowori na elementarni wyprosi. A kato se ima w predwid che se pechelqt pari - ne za wsichki hora koito uchastwat ima znachenie che mogat da se izlojat.[:-banghead]

11. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Вярно е че в предаването наистина има много разностранни и често трудни въпроси за които трябва широка обща култура и не малко късмет вярно е че има и сценична треска но все пак думи като филантроп се срещат най-късно към 8 клас...А Киранде въпроса за Самарското знаме беше за 2500 или 3000лв. така че дори да не знаеш отговора не би било логични той да е Самара - иначе въпросът щеше да е за 100лв.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Не знам, не гледах предаването. Просто Ник ми се обади да ми каже какво е станало и колко го е яд . Медунски, тук определено си прав - често е логично отговора да не е най-логичния (тц, тц, тц). Не знам дали го казах правилно, но мисля че би ме разбрал

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Напротив, не съм съгласен, в 95% от въпросите, верният отговор е най-логичния и нормално

Даже си спомням още един въпрос свързан с Майк Тайсън, гласеше горе долу следното: "Кой номер е носил Майк Тайсън 3 години?". А отговорите бяха нещо от типа:

А: 2

B: 33

C: 1963258

D: 51

Ха сега де

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2002

според мен хората участващи в предаването са прединмо интелигентни хора, които просто не са заставали зад камера през живота си. става въпрос за сценичната треска и за всичките тези прожектори, които са насочени към теб и цялата многобройна публика, която те гледа и чака да отговориш; която те псува като сгрешиш. а има и хора, които безпогрешно отговарят на въпрос за 3000+лв, а се затрудняват на въпрос за 300. проблемт е накъде са насочени общата култура и образованието на човек.

16. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Какво ще кажете за участието на Ванко1 и Шамара - то от имената им личи че не са Айнщайн, но тоя шамара май не може да си каже дори името правилно )

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Според мен Шамара се прави на по тъп от колкото е.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Julian, трудна работа... толкова е тъп, че не му стига акъла да се направи на още по-тъп. Опитва се, ама неуспешно. Нещо като погрешно написан програмен код за рекурсия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Как изведнъж станах богат
    От profyt във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 20
    Последно: 25-10-10, 16:37
  2. Задача 311 (Стани богат)
    От kamenf във форум Логически задачи
    Отговори: 19
    Последно: 30-03-06, 10:29
  3. Гледахте ли Стани Богат?
    От Araiz във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 12
    Последно: 02-07-05, 18:01
  4. Задача 150 (СДС [стани да седна] )
    От Krusteva във форум Логически задачи
    Отговори: 23
    Последно: 29-01-05, 17:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе