Резултати от 1 до 10 от общо 10

Изложение IFA 2011 в Германия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Изложение IFA 2011 в Германия

От 2 до 7 септември в Берлин - Германия ще се проведе поредното изложение за потребителска електроника и домакински ел.уреди , IFA 2011 , може би най-голямото в световен мащаб , което да покаже бъдещите тенденции в развитието на тази сфера в електрониката !

Има ли желаещи и възможно ли е да се организираме с помоща на форума и да го посетим ?

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Изложение IFA 2011 в Германия

Съвсем грубо - през AirBerlin - самолет в двете посоки с всички включени такси + 6 нощувки в хотел в Берлин със закуска - 650-700Е, не е лоша цената, но не е и особено ниска.

Естествено, това е лесния и скъп начин. Ако ви се пестят пари:
    WizzAir Бургас-Познан 100Е отиване и връщане с таксите.
    Хотел в Берлин за 6 нощи - около 100-150Е на човек в двойна стая.
    Пътят Познан - Берлин е около 250км - има си чудесен директен влак - 29Е в едната посока.
    Тоест, общо за същото - може да се мине с под 300Е ако човек огледа възможностите.

Много ме бива в планиране на евтино обикаляне из Европа Ако се съберете - свиркайте, ще съдействам с изготвяне на евтин маршрут, билети, хотели.

4. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ако има желаещи казвайте, аз съм навит да отскоча и да се срещнем там.
    Няма да е лошо, ако може да отседнем някъде заедно и да направим яката сбирка.
    Само не знам да не ми се засече с ваканцията в бг, че още не съм решил, кога точно да тръгна, и като се знам, ше отлагам постоянно, тоест до края на август най малко.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Съвсем грубо - през AirBerlin - самолет в двете посоки с всички включени такси + 6 нощувки в хотел в Берлин със закуска - 650-700Е, не е лоша цената, но не е и особено ниска.

Нямах точно това в предвид , а по-скоро нещо като автобус , а с хотела - резервация по интернет или на място , някъде около Берлин , защото тогава ще е лудница ! Нещо на по-поносима цена , освен ако на връщане не купим и по някоя кола -втора ръка !

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ооо, автобус... 21-ви век сме. Ужасно бавно, досадно, а и при всички положения, ако се прегледат възможните опции, човек може да докара подобна, ако не и по-ниска цена със самолет.
    С автобус до Берлин... ще ти отиде отпуската в пътуване бе човек.

Само за справка - отиване и връщане с автобус до Берлин е 190Е. И се пътува повече от денонощие.
    С Wizz ти излиза 160Е самолета + влака.
    А и ми се струва по-приятно да загубиш някой час в Познан, вместо да се тирилянкаш с рейс.

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    ако има желаещи казвайте, аз съм навит да отскоча и да се срещнем там.
    Няма да е лошо, ако може да отседнем някъде заедно и да направим яката сбирка.
    Само не знам да не ми се засече с ваканцията в бг, че още не съм решил, кога точно да тръгна, и като се знам, ше отлагам постоянно, тоест до края на август най малко.
    Отскочи края на септември до Чинкуе Терре или Генуа / Сиена да запием. В Берлин... не може да се разложи човек, както в разни сладки, малки италиански селца.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

190e е по тези дати 2-3 до 7 и през Букурещ до Берлин директен с германуингс - на мен ми е локално летище BBU с герман не съм летял но два часа се издържат някак си до Берлин.
    отлитането е късно но кацането е в нормално време - правят ремонт на дунав мост в момента и не е за препоръчване ако изберете този маршрут.

за съжаление аз съм пас за мероприятието кофти ми е немският

8.  

9. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Отскочи края на септември до Чинкуе Терре или Генуа / Сиена да запием. В Берлин... не може да се разложи човек, както в разни сладки, малки италиански селца.
    в края на септември, за съжаление няма да имам възможност, всички се връщат от ваканции и няма как да оставя моите хора без помощ.
    Все пак, ако може ми напиши имената с латиница, за да погледна, на какво разстояние са от мен и при първата възможност идвам, дори и да не е с нощувка.

за съжаление аз съм пас за мероприятието :default кофти ми е немският
    Е айде сега, ти да не мислиш, че ние го разбираме?!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www1.messe-berlin.de/vip8_1/w...sch/index.html

Очаквам да си вземете фотоапаратите,камерите, да снимате и после да публикувате.
    Ще има продукти на Samsung, Sony, Panasonic, LG, Sharp, Philips, Loewe и Toshiba.

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    в края на септември, за съжаление няма да имам възможност, всички се връщат от ваканции и няма как да оставя моите хора без помощ.
    Все пак, ако може ми напиши имената с латиница, за да погледна, на какво разстояние са от мен и при първата възможност идвам, дори и да не е с нощувка.
    Най-близо трябва да ти е Генуа - Genova.
    Cinque_Terre са 5 селца, на около стотина километра от Генуа - http://en.wikipedia.org/wiki/Cinque_Terre

Другите места, през които смятам да мина - Pisa, Siena, Rimini, San Marino би следвало да са ти по-надалеч и по-неудобни.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тези от вас които ще ходят в Берлин на изложението IFA2011 могат да си закупят... смартфон Huawei-Ideos-X3 за 99,99 евро.
    Камера 3,2 Mpixels, Android v2.3 Gingerbread и 3.2-инчов екран.

Промоция в Lidl от 1 септември
    http://www.lidl.de/de/Bei-Wind-und-W...uawei-Ideos-X3

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Честит нов отоплителен сезон 2011/2011
    От estqwerty във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 12-10-11, 10:01
  2. Отговори: 0
    Последно: 02-01-11, 09:21
  3. автокъщи в Германия
    От helios1 във форум Автомобили
    Отговори: 10
    Последно: 15-06-07, 00:31
  4. Sms до Германия
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 04-06-03, 05:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе