не го пускам в интересни, или шеговити, защото ще се коментира, и не ми се иска там да се спами
https://www.youtube.com/watch?v=X-H5Ht7XOLU
не го пускам в интересни, или шеговити, защото ще се коментира, и не ми се иска там да се спами
https://www.youtube.com/watch?v=X-H5Ht7XOLU
това съм го гледал преди време
този завой в този тунел дори си има име... беше нещо от рода на "кървавият" или "леденият"...
0:55 Откъде се появи втория камион?
И аз това се зачудих и връщах няколко пъти,но така и не разбрах.Сякаш излезе от стената.
а така, какъв е са тоя втори камион?!
абе знам хора, дето правят от две бракми една, ама пък са от една две и то в тунел.
По начало го бях видял в едно друго видео, дето се казва " камионът фантом ", и издирих цялото видео, че онова беше доста късо
Тоя, дето е сглобявал монтажа, не е догледал....
камиона е извън полето ни - този който виждаме е леко към на и не се вижда първия.
е не може да е това, защото има само три пътни платна, или платна, не знам кой беше точния термин. Значи тоя камион го виждаме, ама другия просто няма къде да кара, или освен по стената.
Не е и пред камиона, който виждаме.
Разглоби го кадър по кадър и ще разбереш!Първоначално публикувано от fXOrange
Аз понеже не обичам да "дълбая", прочетох коментарите. Другия камион излиза от аварийния изход.
@Lupus
ама мене ми е ясно, то се вижда и без разглабане, но просто тоя дето е правил монтажа е пълен некадърник!
е къде видя авариен изход, и как може дори и да има такъв, да се нахълта от него просто в тунел, дето има постоянен трафик?!Първоначално публикувано от aruba_man
Те тия аварийни изходи да не са като тия на московското метро?Първоначално публикувано от aruba_man
Не е ли това отговора? Предавам се.
П.П. Пуснах търсене в гугъл, камионите са два и се движат един зад друг, влизат пред камерата точно когато се изпреварват, задният пречи да видим първия?! Каква е наградата?
Когато е станала случката, някъде в САЩ Девид Копърфийлд е представял поредната порция магия с изчезването на разни обекти. Бил е този камион, който излиза от нищото