Това колко звездичка имаш, няма никакво значение ! Направо ви се чудя на глупостите !!!
Gadget е човека дето има вече написани над 100 новини в сайта, а вие пискате тука, той имал три, а той четири ...
Та ако ги нямаше такива като Gadget и Dockera, тоя сайт въобще нямаше да е същия. Айде няма нужда от спорове, ама мислете преди да правите забележки !

. Абе според мен сега са около 5-ма(е сега да не се изсмеете, не съм ги броил) хората, които могат да променят нещо във форума. Едно време като си беше само Крис админ и беше екстра. Не че имам нещо против вас момчета ама за какво пък са чак толкова много модератори. Вярно, Крис сигурно си има много работа и там другите около него, но чак пък толкова модератори... А и още нещо - след като има модератори, редно е да има и правила по които да става модерирането, защото сега всичко е прекалено субективно. Щом сте тръгнали сериозно да се занимавате и да модерирате,
), хубаво е да е знаем кога ще става това и да е въз основа на нещо си, не само на личната преценка на модериращия(не става въпрос за съвсем постните правила в някои секции на форума, още повече че те са само в някои раздели).