Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 41 от общо 41

Продължете Изречението! Затворена - защо!??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Zaprilicha na mahlenski spor ...

Zvezdichkite neznachat nishto <font color="red">!</font id="red"> Po e interesno koj kakvo umee i kokvo poluchava (v finikijski znaci) s/u umeniata si. A kato stana vypros za zvezdichki moje li da mi boiadisate moite v zeleno (po mi haresva). :-).

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Хъм... ru-boy... "кой какво умее и колко получава срещу уменията си във финикийски знаци"?. Живеем в България, нали така? Хората не получават колкото заслужават, нали така? А пък другите хора не мислят, че още по-другите заслужават нещо, нали така? И си чувал градските легенди, факт за всеки продавач на гевреци, за хората с по две висши? Или пък три? Има неща, които са тъжни - твърде много са в тази страна, както и да въртим нещата, и начинът по който си поставил това което е важно в изказването си, наистина ме натъжи.

Звездичките наистина не значат нищо, мамка му, освен това, че трябва да слушаме тези, които ги имат: представи си, те може и да знаят малко повечко от нас.

Заншин, *цензурирано* (обръщение)

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

да бе, да, знаем []. знаем чушки [:D].

5. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Ми че то чушките са хубаво неща за знаене ...камби, леко-изкривени-големи, зелени-дълги, селскотопанска-гордост ...и каквито там видове има

:РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР

Препоръчвам ти израза "знаем - дръжки", така този, който се опитва да се прави на интересен, зацикля :о)

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

LOL - има хора, които за 3 месеца(примерно) правят половината че и повече от постовете дето ги има FearMe. Тези хора със сигурност не знаят повече от болшинството участници, даже напротив(с малки изключения)!

Крис, извинявай, ама не си прав. Вярно, една тема е, но какво и беше на темата? MasterCop е прав. Подобни теми има на доста форуми, различаващи се от dir.bg. А и имаше случай когато точно по адрес на сетком бяха отправени забележки, че хората си говорят за каквото си поискат и общо взето не са особено компетентни(нещо от сорта беше, предполагам че си спомняш). Това въз основа на темите в Дъра-Бъра. Тогава в отговор беше споменат, че въпросният раздел е точно за това и е напълно нормално в него участниците да обсъждат и говорят каквото си искат, дори да се "забавляват". Не малко теми са били обръщани на чат все пак. Тогава никой нямаше нищо против, а сега?!

П.П. Точно този раздел от форума отличава сетком от дир, където всеки пише каквото иска, където иска.

7. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Zetle

Perfectno , no dotogava <font color="red">tezi</font id="red"> neshta iavno shte triabva da se obsugdat v Дъра-Бъра!

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Iasno Be imah predvid za nedovolstvata ot strana na Userite!

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Съгласен съм с едно - нивото на форома трябва да е на ниво, защото ще умръзне на знаещите. А където име дъра-бъра просто да се премества от модераторите в съответото дъра-бъра. До сега не съм забелязал ценура, а ако я е имало е била за добро. Форума си го бива!!! [:-hspin]

Киранде - добре че само съм те натъжил а не съм те ядосал...[:-hspin]

10. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Съгласен съм с едно - нивото на форома трябва да е на ниво, защото ще умръзне на знаещите. А където име дъра-бъра просто да се премества от модераторите в съответото дъра-бъра.

Напълно съм съгасен с това изречение на ru-boy

11. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

I az!

12. Member
    Тук е от
    Jul 2002

Абе модераторите Вие наистина ли не разбирате какво Ви казват хората или ще продължавате да се правите на безгрешни! Това беше грешка и ако нямате доблестта да се извините поне отворете темата ми и я оставете да си отпадне сама!

Ако ще си правите диктатура - добре това си е Ваш форум - пишете си го Вие! Не става въпрос за вида на темата, а за елементарни правила на поведение!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

1. Хората напускат форума заради дебилните теми и некултурно отношение.

2. Тази тема която съм затворил, е първата ми затворена тема в Дъра-Бъра, просто се изумих, как изобщо може да има такава тема. Както и да е... Но да ме критикувате, че съм я затворил и да ми искате обяснение за нещо очевидно !?

3. Броят на хората които са "За" премахването на подобни теми многократно надвишава тези които са "Против".

4. Не 6,а 60 модератора да има пак няма да могат да оправят всичките бози които се постват.

5. Явно доста сме разпуснали форума и за това вината е наша. Не е късно тази грешка да се поправи.

Точка по темата. Всяка нова тема по този въпрос ще бъде директно изтрита изобщо няма да си губя времето за глупости.

Нивото на цензурата си зависи от вас, колкото повече глупости пишете толкова повече цензура ще има.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Защо ?!
    От dokkito във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 42
    Последно: 17-10-14, 18:55
  2. Задача 266 (Изречението)
    От tricklys във форум Логически задачи
    Отговори: 9
    Последно: 07-06-05, 18:41
  3. Защо??
    От Waverunner във форум За Форума
    Отговори: 10
    Последно: 26-11-03, 01:24
  4. ЗАЩО???
    От LordOfEvil във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 10-02-03, 23:31
  5. Продължете изречението ...
    От MasterCop във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 16-01-03, 12:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе