Баф мама му,че да взема да снимам и мойте дебелогъзи унгарки!.....Че хубави са си мацетата,кво им е!....
е па много чисти тия трафтори веее, така са ги изчистили добре, точно, както рекламата си го изисква
телата не коментирам, защото тяло се прави по един или друг начин
в лицата обаче големи кучета, беееее.. освен март и септември
Много е зле този календар. С много малки изключения нищо естествено, отвсякъде лъха на шофьорска псевдо-еротика и реклама на трактори.
@Tommorow
твоя пост ми напомня на времето, когато бях малък и си бех дошъл лятото в бг. Та на един приятел баща му беше механик и му беше писнало, като такъв и си беше поддал молба, за шофьор, та му бяха дали един син зил - самосвал с леген.
Когато го докара пред тях цялата махла се събра да го гледа, се едно, че не е виждала камион и като ми дойде редът да се кача в кабината, що да видя!
Цялата кабина беше облепена вътре с голи мадами - плакати, изрезки от списания, без да остава непокрит сантиметър, а в средата над скоростния лост се клатеха едни пластмасови цици на пружина
Не знам, как просто бившият шофьор на камиона се е разделил с това богатство! Явно не му е било лесно! Нито да обзаведе интериора с такава елегантност, нито да се раздели с него. Аз бих получил направо нервна депресия!
Та тогава не можах да си го обясня, ама и сега да ми зададеш въпроса, пак нямам отговор, какъв е тоя феномен при някой хора
цял ден да ти се друсат ...... бъбреците, далеч от всякаква жена, освен женските крави, прасета и циганки по пътя към нивата, всеки ще поиска да си има култовата снимка на Саманта Фокс
Смях - не смях... в началото на 90те години из софийските автобуси се мъдреха плакати от вестник "Ритъм" на разни глемъри.Първоначално публикувано от fXOrange