Тази година ще се прави ли такова нещо - Стана дума на сбирката ни в "Алба" , та реших да питам и тук , някакви идеи- издаването предполагам няма да е проблем , миналата година @Skynet* го направи , @Kris* го даде за печат* -* и стана готин календар. Много ще кажат че можело така или така - и ето настъпи Вашия час . Аз се опитах миналата година , но нищо не можах да постигна , знанията ми в Photoshop са отрицателни и недостатъчни за това което направи @Skynet.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от FearMe
 Първоначално публикувано от FearMe   

Ще ми се този път да е нещо по-нестандартно и идейно, основно ми се ще да не се набляга на календариума, щото календари всеки има в излишък...всяка идея ще опиша с текст и графика...други добри идеи и допълнения от форумци ще са винаги добре дошли...към описанията ще прибавя и оферта за отпечатване.
 Ще ми се този път да е нещо по-нестандартно и идейно, основно ми се ще да не се набляга на календариума, щото календари всеки има в излишък...всяка идея ще опиша с текст и графика...други добри идеи и допълнения от форумци ще са винаги добре дошли...към описанията ще прибавя и оферта за отпечатване.