За съжаление си отиде Тодор Видев собственик на ф-ма "МТ Линк" във Варна.
Беше добър човек . Лека му пръст. Почивай в мир.
Ега ти скапаната година - през нея починаха много мои познати и близки хора . Лека им пръст на всички и да почиват в мир.
За съжаление си отиде Тодор Видев собственик на ф-ма "МТ Линк" във Варна.
Беше добър човек . Лека му пръст. Почивай в мир.
Ега ти скапаната година - през нея починаха много мои познати и близки хора . Лека им пръст на всички и да почиват в мир.
и аз го познавах, макар от много време да не се е случвало да влезем във връзка...
жалко, но в живота е така - заминават си не само 100-годишните
С огромно съжаление повдигам темата.
Реших да проверя кога е станало и се оказа,че следващата година се оказа още по скръбна и трагична за мен.
На 02.10.2012 около 1:30ч почина в Окр. болница брата на съпругата ми и голям приятел на Тошко - Митко / Morskiq /
На 26.11.2012 г. в 3:48 ч почина съпругата ми след много мъчителни месеци с неуписуеми болки.
Бог да ги прости, да почиват в мир и никога повече да не изпитват жолки.
Живота е много мръсен и извънредно кратък.
Не познавам Т.Видев, нито Митко (макар че Morskiq ми е много познат ник, просто не се сещам от къде, може би дори от тук?), нито пък покойна Ви съпруга, но искрено Ви съчувствам, както и на нея. Не че в смъртта може да се търси някаква причина или логика, но смърт в мъка и болка е абсолютно гадна работа и единственото, което мен лично ме плаши истински на този свят.
Още веднъж - съболезнования!
Чак сега научих тъжната вест, бях техник през 2007-ма година в "МТ-ЛИНК" Тодор Видев беше изключително добър човек и работодател.
Почивай в Мир!