Изгъзици
Защо бе, ДК? Вярно, не бих си сложила такова чудовище за кутия, но пък е готино ... И има един много сериозен плюс - може да се чете на такава светлина :Р~ А то си е полезно като имаш родители-диктатори...
Абе всичко е много добре но поне аз си мисля, че разликата между готиното и кича е много тънка и зависи от човека и от неговия вкус.
Да сложиш реостати или потенциометри за регулиране на оборотите на вентилаторите и/или дисплей за честотата е хитро, да си нарисуваш кутията, клавиатурата и мишката е въпрос на вкус, обаче не виждам никакъв смисал да се слагат разни мигалки и т.н.
По този начин лишаваш компютъра от неговотото основно предназначение - да бъде компютър и тихичко(за предпочитане) да си бръмчи сврян някъде в някой ъгъл на стаята.
Според мен компютър със катоди, мигалки, светодиоди или каквито и да е лампи вече не е компютър - това е някакъв вид светлинен ефект, цветомузика или нещо друго. Остава открит въпроса този компютър за работа ли е направен или за гледане - ако е за двете, то може. Лично аз компютъра го ползвам повече за работа и разните там мигащи светлини ще ми пречат.
Всичкото това което изписах може да се напише и с едно изречение(За тези които ги мързи да четат): "Въпрос на вкус" - казало кучето и се облизало под опашката.
Tova koeto ni e pokazal alex_matrix e dobro samo edna zabelegka imam-Gornia 4erven neon!Kato go izkliu4im kutiata si stava super maniashka!!!
горе това на кутията не е неон
а ледове и плегсиглас
и е сложено само за проба исках да е синьо ма много са скъпи тия ледове и сложих червено
на живо е по ефектно защото не е толкова червено като на снимкта а е лилаво (смесена светлина от сини и червени ледове)
а е мазна снимката защото неона и дрегите светлини по някакъв начин пречат на апарата да се фокусира и + това е снимано в пълно тъмнина
MOgeshe da mahnesh gornia a na negovo miasto da slogish 1-2 sveteshti venyilatora Rainbow!!