Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Кутиите - Светещ кич или нещо пове4е...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Изгъзици

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Защо бе, ДК? Вярно, не бих си сложила такова чудовище за кутия, но пък е готино ... И има един много сериозен плюс - може да се чете на такава светлина :Р~ А то си е полезно като имаш родители-диктатори...

4. Member Аватара на Milanoff
    Тук е от
    Oct 2001

Абе всичко е много добре но поне аз си мисля, че разликата между готиното и кича е много тънка и зависи от човека и от неговия вкус.

Да сложиш реостати или потенциометри за регулиране на оборотите на вентилаторите и/или дисплей за честотата е хитро, да си нарисуваш кутията, клавиатурата и мишката е въпрос на вкус, обаче не виждам никакъв смисал да се слагат разни мигалки и т.н.

По този начин лишаваш компютъра от неговотото основно предназначение - да бъде компютър и тихичко(за предпочитане) да си бръмчи сврян някъде в някой ъгъл на стаята.

Според мен компютър със катоди, мигалки, светодиоди или каквито и да е лампи вече не е компютър - това е някакъв вид светлинен ефект, цветомузика или нещо друго. Остава открит въпроса този компютър за работа ли е направен или за гледане - ако е за двете, то може. Лично аз компютъра го ползвам повече за работа и разните там мигащи светлини ще ми пречат.

Всичкото това което изписах може да се напише и с едно изречение(За тези които ги мързи да четат): "Въпрос на вкус" - казало кучето и се облизало под опашката.

5. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Tova koeto ni e pokazal alex_matrix e dobro samo edna zabelegka imam-Gornia 4erven neon!Kato go izkliu4im kutiata si stava super maniashka!!!

6. Тук е от
    Jan 2003

горе това на кутията не е неон

а ледове и плегсиглас

и е сложено само за проба исках да е синьо ма много са скъпи тия ледове и сложих червено

на живо е по ефектно защото не е толкова червено като на снимкта а е лилаво (смесена светлина от сини и червени ледове)

а е мазна снимката защото неона и дрегите светлини по някакъв начин пречат на апарата да се фокусира и + това е снимано в пълно тъмнина

7. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

MOgeshe da mahnesh gornia a na negovo miasto da slogish 1-2 sveteshti venyilatora Rainbow!!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Има ли разлика в кутиите?
    От mirchev във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 4
    Последно: 15-04-09, 13:38
  2. Помощ за ремонт на светещ външен часовник?
    От ivotroyan във форум Друга битова техника
    Отговори: 0
    Последно: 05-10-07, 16:02
  3. Задача 238 (код и още нещо)
    От Bibi във форум Логически задачи
    Отговори: 22
    Последно: 27-04-05, 20:21
  4. Малко инфо за кутиите на VooDoo(и на Soyo)
    От cristalblade във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 27-06-03, 19:27
  5. Бърване на пове4е от 700 мб
    От nniki във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 13-03-03, 00:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе