Haresva li vi tozi film? I ako imate nqkakvi vuzrajeniq kajete gi. A koga 6te izleze poslednata 4ast?
Haresva li vi tozi film? I ako imate nqkakvi vuzrajeniq kajete gi. A koga 6te izleze poslednata 4ast?
Emi haresa... za jalost mnogo promenen spriamo knigata. E, ne e zle. Poslednata chast izliza po sushtoto vreme tazi godina (kraia na dekemvri, nachaloto na january 2004)
Ave film4eto e dosta xybavo na mene mnoo mi aresva a pak za tretata 4ast spored men do 1,2 godinki moje i da izleze NO ako tolkova barza6 si kopi knigata i 4eti xexe.!
stava ama ne6to kraia i na dvete 4asti ne mi haresa ... edin takyv nikakyv
eeeee, ama ia se zamisli za kraia na tretata kav sha e a?
E kak kakav Kraq na tretata ve4e deistvitelno 6te e krai a ne samo nqkakva zagadka.
Аз много го харесах!Накефиха ме най вече ефектите!И намен ми се иска по барзо да излезе третата част!Дано излезе до края на тая проста година!
Според мен 2-рата част е много по яка от 1-вата!
В 2-рата част има много по яки ефекти пак и битките са направени по яко![:-eyebrows]
Все пак филмът е правин по книга... не го забравяйте ;о)
Няма нищо по хубаво от оригиналните книги на Дж.Р.Р.Толкин и никой, който не ги е чел няма как да разбере това(не е само "Властелинът на пръстените"). Никога филм по книга не е толкова хубав колкото самата книга. Но с напредването на технологиите и това ще стане. А междувременно 2-та филма от трилогията са доста добри като постановка и визия.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Заека
Според мен 2-рата част е много по яка от 1-вата!
В 2-рата част има много по яки ефекти пак и битките са направени по яко![:-eyebrows]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Явно втората книга я е писал леко подпийнал и съзнанието му е витаело в облаците - ето ти по-яките ефекти и битки []
( това е само на шега все пак [] )
Samo tova li bqha komentarite za vlastelina. Tova zna4i li, 4e filmat ne e bil mnogo interesen?