Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

Online база за баркодове - къде и как?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Отговор: Online база за баркодове - къде и как?

Хахаха! Въпрос на доверие!
    Не съм работил, защото имах назначен такъв! Отговаряше материално за близо 100 000 лева складова наличност. Ключ за склада имаше само той! Аз нямах ключ за собствения си склад и собствената си стока!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Работил съм 7 години като приемчик в 3 магазина на Пикадили(+ още двама колеги). Излишно е, да ти обяснявам за стойноста на стоката и това, че нямам ключ за склада...но при открита липса при проверка си носиш материалната отговорност...плюс такава за цялото техническо оборудване и то не само в склада и приемната...

4. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Честа практика е да носиш материална отговорност за складови наличности, а да не ти са под пълен контрол, и не знам какъв акъл трябва да имаш, за да го приемеш това положение! Аз не бих!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Системата в магазините за хранителни стоки е такава - няма как да заключваш склада, понеже постоянно влиза и излиза стока (било към търговската зала или към рампата). 100-ина човека имат достъп до него и затова има видеокамери...Намирал съм опаковки от изядени продукти, счупени бутилки или увредени опаковки от неправилно товарене и нареждане....В такива случаи има разследване и се заплащат от виновният или отиват за брак.

6. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

В хранителните магазини е масова практика всички да са материално отговорни и като се направи периодична ревизия, винаги не излиза нещо и се пише на гъза на продавачите, а в същото време, шефа спокойно може да си изнася без да маркира! И като си намира малоумници дето да работят при такива условия, нищо не е в състояние да го накара да си промени начина на работа .
    Нали си чувал приказката, че не е луд този който яде зелника, а този който му го дава!

- - - - - - - - - -

Тук вече влизаме в една друга въртележка, че работник с акъла си няма да приеме да работи при такива условия, а малоумния, който не го осъзнава това, в повечето случаи не се справя с работата и се започва с приказките за липсата на качествена работна ръка у нас!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 09-12-06, 10:09
  2. Browser's на база IE, NetSurf, GreenBrowser
    От ru-boy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 04-11-06, 10:50
  3. web база данни
    От connect във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 10
    Последно: 12-05-06, 15:35
  4. Бъстановяване на база данни
    От kostoff във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 12-07-04, 01:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе