В този сайт попълних един тест за Win 7 . Изкарах 81 точки ( средна хубост ) и ми предлагат да ми издадат сертификат . Има ли смисъл да се бръкна за някой друг лев за това ? Вмисъл някой обръща ли внимание на такива сертификати ?
То ако ми платиш и аз ще ти издам сертификат.....и без да попълваш тест
![]()
Пробвай насила да изкараш 30 точки и да се види дали ще успееш ?Първоначално публикувано от nikolin
Мдаа , значи да си карам по старому - без никакви документи .
ако има нещо подобно , ама по сериозно дай линк ?за този сайт не се мъчи
имай в предвид че са платени , но за сметка на това - валидни "навън".
Ма ти не видя ли, че тия комедианти тест.бг искат м/у 50 и 100лв. за сертификат. А в Брайнбенч има съществено количество безплатни тестове.
50лв на фона на 150$ за win7 сертификат - нали се сещаш, отделно 5 $ за PDF и 15 $ за хартиен вариант.
Казвам го от опит на защитил Win 7 със Master level и хартиен сертификат със златен печат , златно "мастер" лого и 3 подписа със син химикал на сертификата има воден знак.
Kasap - пиши ми на skype , че ми е прецакан акаунта и ПМ-те също.
Pat по-горе го е казалПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
То ако ми платиш и аз ще ти издам сертификат..... и без да попълваш тест
Не се заяждам, но от информацията която даваш по никакъв начин не става ясно кой е издаващия сертификата (при теб) и колко тежи. Нещо повече, понеже съм понаглеждал заглавията на майкрософтските курсове и сертификати, то от информацията която даваш може да се съди че твоя не е от тях. А (поне) за Win7, техните изпити и сертификати тежат.
Та така, Pat по-горе го е казал ...
Mitko стига сме се ковали взаимно , Brainbench е валиден и имам причина да го кажа , но не е тук мястото.
На Skype ще ти кажа , нямам ПМ и това е единствената лична комуникация за сега.
В никакъв случай не се заяждам. Даже не се и опитвам да иронизирам.
Само подсказвам как изглеждат твоите думи за незапозат с материята човек, а именно:
Вчера дадох много пари за нещо, а тоя на който ги дадох ми каза да твърдя, че ми е дал нещо ценно в замяна.