Някои от вас го познават, като най-добрия ни волейболист в момента. Аз го познавам и като един от най-добрите ни играчи по Starcraft (сега и Warcraft3) - игри изискващи освен бързина на реакциите и доста умствен багаж. Има си и сериозна партньорка в живота. Интересното в случая, е че нивото му като спортист е много високо, което само му помага в компютърните игри.Или...
Е айде да не почваме с правилото и изключенията му [:D]
Ходи да направиш едно интервю с някой от футболистите да ги видиш какъв умствен багаж имат...... иначе съм виждал компютърджии, които меко казано са леко тъпи и като коне с капаци.... геймърите от тях са по-големият процент..... с извинение към геймърите тука, вие сте ИнтелЕгенти [:D][:D][:D]
Значи, кво излезе от цялата работа сега, май че се оказа, че съм дете чудо или просто бъзик на майката природа: 1,87 м, 150-155 кила, геймър, имам библиотека от трилъри, sci-fi и фентъзи, бачкам като охрана на една бъдеща дискотека, бил съм споритст(водна топка), 3 години тренирах бодибилдинг, почти си завърших колежа и т.н. Ко да ви кажа сами решете.[:D]
abe mnogo sa mi interesni niakoi izkazvania az sam treniral 6 godini biagane o6te predi da si pomislia 4e 6te stavam programist, ama kfo se okaza v posledstvie, eto me na nai golemia proval na prirodata. nito programist kato programist nito sportist kato sportist i to 6to, 6toto ima jeni i v dvata slu4aia te biaha pri4inata za proval :: :: ()