Искам вашето мнение по следния въпрос: Онзи ден пътувах с едни спортисти и стана въпрос за компютри и те казаха, че тези които се занимават с тях са били големи педали. Съжелявам за думата ама немога да се сдържа. А приказвах с няколко момичета, които ми казаха пък, че тези които са запалени по PC- та неможе ли да свалят едно гадже защото били много задръстени с техните игри, програми и т.н. Я ми кажете тея не са ли идиотчета?
Ми аз съм завършил НСА (Национална Спортна Академия) а преди това спортното на Левски и се занимавам с компютри, значи съм много странен случай ) Вярно че бяха малко тези които разбираха от компютри ама тва е положението, не може да си добър във всичко - и двете изискват много време.
Типична човешка черта е да очетрня и омаловажава това което не разбира. Лично аз не бих се засегнал от заяжданията на някаки си мъгъли /spesial thanks to DeathKnight за термина [:D]/
CreatoR-е тука половината отдавна са минали тинейджърската възраст за да се засегнат от тия неща
Момиченцата дето са ти казали това нещо на колко годинки бяха ?? А спортистчетата ??
Пък и в крайна сметка, PCто ми помага в работата, а от работата се печелят пари Ма това като пораснат ше го разберат, щото вече ако нямаш поне малка компютърна грамотност ставаш или пазач или на нивата ... Това е
a shto ne gi popita kato zavarshat VIF s kakvo she se zanimavat izrasnah s edin priatel koito stana sportist i sega igrae v nacionalnia po Handball i kvo mislite che se kani da pravi kato zavarshi...
she stava policai kvo drugo........
malko sa sportistite deto stavat izvesni i pechelat pari.
Prismivashe mi se kato biahme po malki ,che sum bil klioshtav i hilav ,ama sega ....
az si zimam dobra zaplata i si pozvoliavam mnogo neshta a toi se moli na tehnite za pari....
Vency ami kakvo da napravqt kato nemogat da izdurjat 2 izpita??? To4no tova sa te sportistite: mega glupavi hora. Estestveno ima i dosta umni ot tqh, no ti si prav malcina sa tezi koito 6te stanat izvestni.