Я да напиша един пост с нейна помощ.
Хм, всичко е наред и е лесна за ползване - мнения?
Я да напиша един пост с нейна помощ.
Хм, всичко е наред и е лесна за ползване - мнения?
Еее супер е! Сега вече който не пише на кирилица ще бъде бит! )). Вече просто няма как да се извинява.
Що пък ще бъде бит?
Мене може да си ме кефи да пиша на латиница.
А и 4естно казано ме е срам 4е съм българин (ама това е друга тема [] )
Е това, че ще бъде бит е в кръга на шегата. Но ако някой го кефи да си пише на латиница, тогава да си смени гражданството. Не виждам защо вече някой ще пише на латиница. Все пак това ще е най-малкото неуважение към другите участници във форума.
Аз у4асниците си ги уважажам, кирилицата оба4е не ...
Кaкато и да е, все пак браво за добрата идея []
Поздравления, Крис ! Наистина страхотна идея, вземи да я патентоваш )
Вече може да се направи задължително писането на кирилица.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Slero
Поздравления, Крис ! Наистина страхотна идея, вземи да я патентоваш )
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Идеята наистина е добра, но не е моя )
Софтуера е на хората от Кредор, които любезно ми предоставиха възможност да се възползвам от тяхния труд.
Аз съм сложил единствено един двуредов скрипт, който пак те ми дадоха .
Хихик, толкова ли е трудно да се инсталира кирилица... както и да е - много добро нововъведение, особено ако си в компютърен клуб - тук или в чужбина.
Е, са не му е тука мястото, ама както каза един преподажател минала година кт по4нахме курса по Булгарско възраждане в СУ "Колеги, трябва да ви е срам 4е сте българи, а тези, които са записали моята дисцуиплина като спец требва още пове4е да ги е срам, защто в историята на българското възраждане, а и не само в него има толков много митологеми, 4е ямя някъде"
А то да беше смао историята ни ...