Какво да кажа, освен че имам да черпя
Eто няколко снимки на нещата в работен вид с разхвърляни навсякъде кабели, кашони и найлони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84838
Какво да кажа, освен че имам да черпя
Eто няколко снимки на нещата в работен вид с разхвърляни навсякъде кабели, кашони и найлони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84838
Такива неща се поливат яко щото който се скъпи да почерпи и полее, дважди се проклина като му се натресат после алчни майстори
Честито roumen68, явно при теб Коледата подрани
Благодаря на всички за пожеланията, както и за мненията и съветите при избора на конфигурацията! Например от форума разбрах че Conroe E6300 си заслужава, за това че HDD Hitachi са за предпочитане пред Seagate, за възможност за RAID свързване на 2 еднакви HDD, както и други тънкости. Накратко - все полезни неща, които човек може да научи от приятели!
Така че всекиму пожелавам такава радост и нови придобивки в най-скоро време! Наздраве!
Все още се занимавам с инсталирането на програми, настройките, свързванията. Ще съобщя когато вляза с новата машина във форума
За почерпката - с най-голямо удоволствие бих го направил при следващото събиране на Setcom.
Хайде, идва Коледа, Нова Година - май нищо не се организира по въпроса?
Честито и от мен:-)Сега си предствям с какъв мерак свързваш, настройваш и се суетиш около машинката:-) Айде и ние ще пием по едно, за да върви безпроблемно
еееех, кога беше времето, когато сглобих първия си комп..... дето се вика - цял ден се суетих около него, а сега джас-прас и за нула време... много се скъси удоволствието
Защото вече не е удоволствие, а задължение... най-вече "работно" при това.Първоначално публикувано от FearMe
Rumen68 , Честито !!!
ама само да питам - кога ще сбираш тайфата да го полеем за по бира
Кайсията почерпи за своята придобивка , тебе кога да те пишем ?
Със здраве да си го ползваш , да не се налагат ремонти и нежелани ъпгрейчета .!!!
и да си редовно с него в Нета !
И да смениш килима че не се вързва на хай тек обкръжението.
Знаеш ли какви смущения идват от него.
Аз си го удължавам удоволствието.Първоначално публикувано от FearMe
Ако се бях хванал сериозно със задачата бързо да го приведа в ред - сега нямаше да съм във форума
Mr. Techno, благодаря ти, както благодаря и на Ghost, Black Adder и Sunny! Май ще е възможна сбирка само с Варненската агитка? Няма проблеми, и без това съм във Варна през ден. Само трябва да се уговорим
Vandal, много си прав за килимчето, което си беше навремето от Кореком - тоест не си знае годините. Добре, какъв килим ще отива? Май най-добре в сребристо и черно? Или строя камина и застилам меча кожа? Един вид символизиращо прехода от пещерният човек към Homo Conroe?
Първоначално публикувано от roumen68
Честито и от мен , дълго и безпроблемно да му се радваш ... и като гледам наоколо, бързо ще се изплати ...
1) Честито и от мен РуменеПървоначално публикувано от roumen68
2) Да говорим по същество: Днес е 15.12. 2006, до края на годината остават 16 дни, през ден - значи 8 пъти си във Варна. Избираш един ден и мястото, съобщаваш тук и ... кой бяга от една бира . В това отношение Варненската агитка е сериозна и няма да те остави сам
dash и Lazar, благодаря ви!
Ами вярно - още не съм почерпал и ето че почнаха проблемите
Първо: За почерпката - дайте идея за хубаво място във Варна, където има и място за паркиране и ще се уговорим за утре или неделя, а ако не - за другият уикенд. Аз често ходя към механа Чинарите - в посока Златниге, срещу хотел Wild Cherry, пада се вляво. Знаете ли я? Какво ще кажете за там, или предложете друго място.
Второ - вече съм с новата машина във форума!
Трето: в сервиза като ми го показваха отворен компа - ясно се виждаше да свети неоновата LED на X-Fi картата. Тоест - свързана. На дъното си има аудиокарта Realtek. Инсталирах и драйвер за нея. Когато почнах инсталацията на X-Fi софта - даде ми error, че не е инсталирано устройството за този софт. Ънинсталнах драйвера на Realtek, а от BIOS-а дадох HD audio disable. Рестарт и отново опитах за инсталирам X-Fi, но ми даде същото съобщение.
Мога ли да направя нещо или компа трябва да се отваря в сервиза? (пак ходене до Варна )
Отвори си книжката за дъното и виж дали имаш джъмпери за Аудиото на дъното, ако ти е залепена кутията с гаранционни лепенки - сори ама ще го носиш до сервиза, хубаво е да кажеш и дали имаш предни аудио портове ...Първоначално публикувано от roumen68
dash, отворих я - има 3 джъпмера - Clear RTC RAM, USB device wake up, Keyboard power. Няма за аудиото.Първоначално публикувано от dash
Ама от тази фирма кой ги кара да ми слагат дъно със звукова карта с 8 аудио изхода, с коаксиален и оптичен SPDIF изходи! При условие, че поръчвам изрично X-Fi карта за петстотин и кусур лева!
Иначе свързах тази карта с оптичен кабел към уредбата! Чудо! Звук-трепач! Какво ли ще бъде с X-Fi картата? Дано Pat да се окаже лош пророк, че цифровият звук при различните карти се чувал почти еднакво
Няма предни аудио портове.
А в инструкцията за монтажа на X-Fi картата изрично си пише "Remove any audio card in your computer OR remove a metal bracket from a PCI slot."