![]()
![]()
![]()
Какво да кажа, освен че имам да черпя
Eто няколко снимки на нещата в работен вид с разхвърляни навсякъде кабели, кашони и найлони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84838
![]()
![]()
![]()
Какво да кажа, освен че имам да черпя
Eто няколко снимки на нещата в работен вид с разхвърляни навсякъде кабели, кашони и найлони
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84838
Такива неща се поливат якощото който се скъпи да почерпи и полее, дважди се проклина като му се натресат после алчни майстори
Честито roumen68, явно при теб Коледата подрани
Благодаря на всички за пожеланията, както и за мненията и съветите при избора на конфигурацията! Например от форума разбрах че Conroe E6300 си заслужава, за това че HDD Hitachi са за предпочитане пред Seagate, за възможност за RAID свързване на 2 еднакви HDD, както и други тънкости. Накратко - все полезни неща, които човек може да научи от приятели!
Така че всекиму пожелавам такава радост и нови придобивки в най-скоро време! Наздраве!
Все още се занимавам с инсталирането на програми, настройките, свързванията. Ще съобщя когато вляза с новата машина във форума
За почерпката - с най-голямо удоволствие бих го направил при следващото събиране на Setcom.
Хайде, идва Коледа, Нова Година - май нищо не се организира по въпроса?
Честито и от мен:-)Сега си предствям с какъв мерак свързваш, настройваш и се суетиш около машинката:-) Айде и ние ще пием по едно, за да върви безпроблемно![]()
еееех, кога беше времето, когато сглобих първия си комп..... дето се вика - цял ден се суетих около него, а сега джас-прас и за нула време... много се скъси удоволствието![]()
Защото вече не е удоволствие, а задължение... най-вече "работно" при това.Първоначално публикувано от FearMe
![]()
Rumen68 , Честито !!!
ама само да питам - кога ще сбираш тайфата да го полеем за по бира
Кайсията почерпи за своята придобивка , тебе кога да те пишем ?
Със здраве да си го ползваш , да не се налагат ремонти и нежелани ъпгрейчета .!!!
и да си редовно с него в Нета !
И да смениш килима че не се вързва на хай тек обкръжението.
Знаеш ли какви смущения идват от него.![]()
Аз си го удължавам удоволствието.Първоначално публикувано от FearMe
Ако се бях хванал сериозно със задачата бързо да го приведа в ред - сега нямаше да съм във форума
Mr. Techno, благодаря ти, както благодаря и на Ghost, Black Adder и Sunny! Май ще е възможна сбирка само с Варненската агитка? Няма проблеми, и без това съм във Варна през ден. Само трябва да се уговорим
Vandal, много си прав за килимчето, което си беше навремето от Кореком - тоест не си знае годините. Добре, какъв килим ще отива? Май най-добре в сребристо и черно? Или строя камина и застилам меча кожа? Един вид символизиращо прехода от пещерният човек към Homo Conroe?
Първоначално публикувано от roumen68
Честито и от мен , дълго и безпроблемно да му се радваш ... и като гледам наоколо, бързо ще се изплати...
1) Честито и от мен РуменеПървоначално публикувано от roumen68
2) Да говорим по същество: Днес е 15.12. 2006, до края на годината остават 16 дни, през ден - значи 8 пъти си във Варна. Избираш един ден и мястото, съобщаваш тук и ... кой бяга от една бира. В това отношение Варненската агитка е сериозна и няма да те остави сам
![]()
dash и Lazar, благодаря ви!
Ами вярно - още не съм почерпал и ето че почнаха проблемите![]()
Първо: За почерпката - дайте идея за хубаво място във Варна, където има и място за паркиране и ще се уговорим за утре или неделя, а ако не - за другият уикенд. Аз често ходя към механа Чинарите - в посока Златниге, срещу хотел Wild Cherry, пада се вляво. Знаете ли я? Какво ще кажете за там, или предложете друго място.
Второ - вече съм с новата машина във форума!
Трето: в сервиза като ми го показваха отворен компа - ясно се виждаше да свети неоновата LED на X-Fi картата. Тоест - свързана. На дъното си има аудиокарта Realtek. Инсталирах и драйвер за нея. Когато почнах инсталацията на X-Fi софта - даде ми error, че не е инсталирано устройството за този софт. Ънинсталнах драйвера на Realtek, а от BIOS-а дадох HD audio disable. Рестарт и отново опитах за инсталирам X-Fi, но ми даде същото съобщение.
Мога ли да направя нещо или компа трябва да се отваря в сервиза? (пак ходене до Варна)
Отвори си книжката за дъното и виж дали имаш джъмпери за Аудиото на дъното, ако ти е залепена кутията с гаранционни лепенки - сори ама ще го носиш до сервиза, хубаво е да кажеш и дали имаш предни аудио портове ...Първоначално публикувано от roumen68
dash, отворих я - има 3 джъпмера - Clear RTC RAM, USB device wake up, Keyboard power. Няма за аудиото.Първоначално публикувано от dash
Ама от тази фирма кой ги кара да ми слагат дъно със звукова карта с 8 аудио изхода, с коаксиален и оптичен SPDIF изходи! При условие, че поръчвам изрично X-Fi карта за петстотин и кусур лева!
Иначе свързах тази карта с оптичен кабел към уредбата! Чудо! Звук-трепач! Какво ли ще бъде с X-Fi картата? Дано Pat да се окаже лош пророк, че цифровият звук при различните карти се чувал почти еднакво
Няма предни аудио портове.
А в инструкцията за монтажа на X-Fi картата изрично си пише "Remove any audio card in your computer OR remove a metal bracket from a PCI slot."