Групата на Шаро! Да вземем да си спретнем една сбирка четвъртък вечер?
Преглед за печат
Групата на Шаро! Да вземем да си спретнем една сбирка четвъртък вечер?
ОК! Кажете само час и координати на кръчмата.
Там съм...само кажи къде и в колко ;)
+1, как без мен
MrTechno имаше разни координати на пицарията над затвора. Поне кухнят е блага и има място за повече народ. Ако някой има други предложения да казва :)
Техно няма ли още от ония валчери? :)
Аверчитъ, що не го отложите за другата седмица - да взема и аз да далдисам... :Drinks:
Няма отлагане , който не е ...... да е :Drinks:. Ша ми цапа темата ......аааааа! ;)
Май и аз ще намина.
Може да намина въпреки, че въобще не ми е до сбирки. За да поотпусна м/у хора, че съм се сврял в миша дупка от мъка.
Очаквам техното да излезе с едно предложение за четвъртък, преди малко ми звънна по телефона с някаква оферта ...но детайли от него ...малко по-късно. Крис11, идвай бе, няма какво да го мислиш. Колкото и да ти е гадно поне ще разпуснеш малко покрай нас :)
Да-аа... направете една генерална репетиция. че като дойда другата седмица, да не се излагате пред чужденците.
офертата е следната :
Салата, основно ястие и десерт! Изберете своето меню в Ресторант Евъргрийн - 6.49лв
искам точна бройка за да купя ваучерите и да направя резервация.
до утре 18:00 трябва да дадем бройка.Тези с които не се познаваме лично - няма да купувам ваучери - да го направят сами.
Митак , ще взема децата с нас , така че вземи и твоя :)
"Мускетарите" не го мислете за местата, ако там Ви харесва, казвайте.
Мен ме пиши където и да е.Мястото няма значение, важното е да се видим главните заподозрени :)