Групата на Шаро! Да вземем да си спретнем една сбирка четвъртък вечер?
Групата на Шаро! Да вземем да си спретнем една сбирка четвъртък вечер?
ОК! Кажете само час и координати на кръчмата.
Там съм...само кажи къде и в колко![]()
MrTechno имаше разни координати на пицарията над затвора. Поне кухнят е блага и има място за повече народ. Ако някой има други предложения да казва![]()
Този пост е редактиран от stenly; 05-02-13 в 15:10.
Техно няма ли още от ония валчери?![]()
Аверчитъ, що не го отложите за другата седмица - да взема и аз да далдисам...![]()
Няма отлагане , който не е ...... да е. Ша ми цапа темата ......аааааа!
![]()
Този пост е редактиран от kalcheff1; 05-02-13 в 17:00.
Може да намина въпреки, че въобще не ми е до сбирки. За да поотпусна м/у хора, че съм се сврял в миша дупка от мъка.
Очаквам техното да излезе с едно предложение за четвъртък, преди малко ми звънна по телефона с някаква оферта ...но детайли от него ...малко по-късно. Крис11, идвай бе, няма какво да го мислиш. Колкото и да ти е гадно поне ще разпуснеш малко покрай нас![]()
Да-аа... направете една генерална репетиция. че като дойда другата седмица, да не се излагате пред чужденците.
офертата е следната :
Салата, основно ястие и десерт! Изберете своето меню в Ресторант Евъргрийн - 6.49лв
искам точна бройка за да купя ваучерите и да направя резервация.
до утре 18:00 трябва да дадем бройка.Тези с които не се познаваме лично - няма да купувам ваучери - да го направят сами.
Митак , ще взема децата с нас , така че вземи и твоя
"Мускетарите" не го мислете за местата, ако там Ви харесва, казвайте.
Мен ме пиши където и да е.Мястото няма значение, важното е да се видим главните заподозрени![]()