Отчайващо прав си Прокоба.Сега Русков ще е хубаво да направи една класацийка:"Ето какво слушах тази седмица"или пък "playlist" -ама този път буквално.Аз без него никога нямаше да чуя за един куп вече любими групи и хора.Ама май нещо чувам,че щял да заминава(той още преди години се назландисваше(каква прекрасна дума)).
Вижте сега понеже зная нещата от първа ръка ще ви кажа само че Fori е напълно прав - напоследък Тангра са на яка загуба и затова Радосвет Радев(собственика на Дарик а вече и на Тангра) решава да го преобрази...Наистина ще е спортно и "Гонг" ще е точно заради името на най-слушаното спортно радио предаване на Томислав Русев(всъщност именно той ще поеме новото радио).Все пак наистина съжалявам за Тангра защото беше нещо по-различно...Някой горе плюеше Васко Върбанов, но аз мосля че е супер водещ с много яко чувство за хумор - дано той и Насо Русков останат .Дано остане и насочеността към рока(въпреки че като го зная Томи - в неговото предаване не можем да очакваме тежка и алтернативна музика).А за протести не говорете че е просто смешно - това си е частен бизнес и просто няма никакъв смисъл...
А пък аз понеже напоследък следя всичките им медийни изяви ще ти кажа:няма да стане.Не само няма да останат ами изобщо не им се занимава с такива неща.Върбанов ще се занимава с ръгби и Wizard а Русков май ще ходи в чужбина,както вече споменах.