Е приятели,единственото и неповторимо радио Тангра почина.На доста от вас сигурно ще им липсва рокът в радио ефира,на други като мен ще им липсват невероятните петъчни нощи с Русков и четвъртъчните с Роската Пашов.Така или иначе нека всички помълчим за минутка и се помолим някога да се появи нещо подобноги и да чуем нашите хора от някъде другаде(за съжаление не ми се вярва )И ако не сте разбрали още:
Мого кофти се получи с "Тангра".... "единственото в България" беше. Ама футболът е по-интересен, нали всеки разбира от него..... абе да им е^а м%#ката с две думи......
Да бе много се интересуваме от футбол явно.Ама не той е виновен.Де да знам ще разберем събота във фрактура.btw новото радио ще се казва Гонг.Има ли нещо общо с предаването на Tомислав Русев или е поредната кражба.
Абе някойда си е записвал предаванията на Русков и Пашов.Аз от година и нещо си използвам тунера по предназначение и съм записал доста,ама част от тях заминаха наскора като си пре^&*( харда.Ще ми се да събера колкото се може повече спомени за тази прекрасна идея отишла по дяволите.
Дайте малко повече информация. Аз нямам възможност да слушам радио "Тангра" постоянно, но когато съм в София, винаги го правя. Даже снощи преминах транзит, но пак си го послушах и не казаха нищо подобно ?! Ако наистина е така... жалко, МНОГО жалко ! Не знам какви точно са причините, но явно все по-малко ще стават хубавите неща у нас.
Жалко наистина, макар че аз българско радио слушам веднъж на месеца... Танга преди слушах само заради МикМаус, но нали се изпокараха (или нещо такова)...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Жалко наистина, макар че аз българско радио слушам веднъж на месеца... Танга преди слушах само заради МикМаус, но нали се изпокараха (или нещо такова)...
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
Аз съм го погребал от около половин година - половината им програма е РЕКЛАМА, 25% някакви техно-хаус боклуци вечер и съвсем малко рок....пък махнаха и "Микрофон и мишка", още тогава вече не ми бяха симпатични []
Преди около година Дарик купува основна част от акциите на Тангра. Всичко върви на 6 с изключение на това че радиото се оказва потънало в дългова - парното не е плащано от 2000 г. преди една две седмици народа там си чакаше януарските заплати. За въпросните борчове ситуацията е класическа - Косьо Марков обвинява Кирил Маричков, а Маричков обвинява Марков. Като резултат на цялата история на собствениците (Дарик) им писва и решават да въдворят малко ред. Positive, адски си прав, името на радиото се взема от най-печелившето им предаване. Тази тъжна история я чух от разни хора работещи в Тангра. Както и въпреки уверенията че радиото ще си остане рок радио само че със спортна насоченост дочух че Васко Върбанов и Насо Русков са решили да се махат. Както и още доста хора. Така че единственото което остава да се каже е:
R. I. P. Тангра. Забавлявахме се чудесно всичките тези години
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...дочух че Васко Върбанов и Насо Русков са решили да се махат. Както и още доста хора. Така че единственото което остава да се каже е:
R. I. P. Тангра. Забавлявахме се чудесно всичките тези години
<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">
На мен и двамата никога не са ми допадали особено, обаче жалко за хубавото радио, въпреки че след като разбраха, че ще ги закриват музиката стана още по-добра!