К' о 'и стаа бре???
Врем'ее-то се Ъпх,х,рави, а вие още една пролетна среща не сте организирали!!!
К' о 'и стаа бре???
Врем'ее-то се Ъпх,х,рави, а вие още една пролетна среща не сте организирали!!!
Докторе,и на мен ми се пие ,и то КАСА!!!!!! бира,просто мноо несериозни хора има тук[8D][8D]
Нема бира, нема бираааааааааа... а сърцето ми напра`о... направо... СПИРА... [:D]
Алкохола е враг на човечеството, но бог е казал - "Обичай врага си"
Уха... в Германия бирички по 20-30% алкохолно съдържание... малеей кеф
Бира, бира, ама техните реклами ме ОТВРАЩАВАТ. Иначе биричката си я бива за...разхлаждане и за....напояване обилно на клавиатурата(но това е друга тема...)[:D]
"...но това е дррруга тема, а за нея няма време..." ай да не правим цялото заглавие offtopic, а? [:D] Какво мислите за предложението на доктора?
Е вие докато се разберете - аз тая вечер препих... ))
а наздраееее.....
Не е истина просто... а ако се бяхме събрали и с Dockera.... нямаше да свършим и до неделя
ХЕХЕ, сядам с всеки на по каса ЗАГОРКА СПЕЦИАЛНА и по 30 кебапчета [:D].
Ако може да се изкажа експертно, по повод изказването на Aquadark. Така, завършил съм ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЯ НА АЛКОХОЛНИТЕ И БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ НАПИТКИ- в средното, имам 3,5 г. стаж във ВИНЗАВОД "ДИМЯТ" гр. ВАРНА. Няма бира с такова процентно съдържание на алкохол, асвен ако не си отворил танка-резервоара с бира и не си налял вътре 2-3 тона 96% етилов алкохол. Доста хора се бъркат като четат етикетите на бирите. Значи: по нашите бири пише 12% -това не е алкохолно съсържание, а колко разтворени твърди вещества има в бирата, т.е. колко от първоначалната смес от малц и хмел + др. са преминали в бирата, но разтоврени. Най-силната бира която поне аз знам да е произвеждана в България е с 6 обемни% алкохол, това беше Моряшко тъмно. Повечето бири у нас и по света са с алкохолно съдържание между 3 и 5,5 об.%.
Просто по начините по които се произвежда бирата по света и у нас, е невъзможно да има повече от 6 об.%алкохол. Ако искаш повече алкохолен градус, трябва да добавиш алкохол, но това е нерентабилно от към цена-качество- дигаш цената и окипазяваш бирата. [:D]
LUDIA е така де аз нищо не разбирам обаче не е нормално от литър да се напиеш като куче !