Здраво.
Крис, какво става, братле?
Сигурно ме помниш. Аз се запомням - по един или друг начин...
Честно, понякога се чудя какво стана. Не съм претендирал да съм най - знаещият във форума. Определено обаче бях доста запален по идеята и смело мога да кажа, че съм се опитал да допринеса доста повече от някои сегашни величия...
От друга страна, като гледам - към момента, всеки, свършил за форума нещо различно от бръщолевене, е аут. Било то енциклопедии или календари или каквото и да било. Само Лупус оше седи, но като съдя по поведението на един "гении" от твоя екип - ще да е заради възрастта му...
За мизериите, които сме имали заедно, сте виновни общо взето вие. Щастливи държахте и подкрепяхте мизерии и приказки към сестра ми. Един от членовете тук ме псуваше, други се присъединяваха... Мани. Глупавото е, че единствен тоя, дето ме псува, се извини. Когато аз изкажех мнение, всеки, изказал мнение относно личността ми, бе добре дошъл. Обидите бяха ежедневие. По - лошо, бяха целенасочени и методично следващи една след друга. И... и... В общи линии поведение на интелигентни хора, като в това число визирам и теб, понеже смятам че някои простотии минават с твоята благословия.
Чаках, чаках... Поотмина ми.
Не и на некои кръстоносци обаче.
Щото геният намери пак повод, заяде се с мен без съществена причина и ме обиди.
И?
Сложих го на мястото му. Което не е да се разправя с посетителите и да разчиства сметки.
Което той разбра като светла пътека за проява на гениалността си.
И в момента, като щракна да отварям форума на сетком, ми отваря форума на ФБР... С заобиколки влизам.
Хитро?
Обаче на мен ми се струва малко като допълнение на обидата чрез намеса в личното пространство. Да не говорим, дали не е и нещо по - лошо.
И какво правим в този момент?
Просто ми е чудно. Държите да съм ви враг, да видите дали мога да си връщам, или?
Честно казано бях ви натрупал доста. И още съм, да си призная. Мислех, че колкото по - малко се занимавате с мен, толкова по - добре. Явно вие сте мислили друго?