От близо месец се радвам на кабелен интернет, поради изборът, който ми остави БТК , но явно радостта ми ще бъде кратка, а след като видите това явно и безполезна.
Първо клубът, към който се закачих беше смазан от Икономическа полиция. Забележете взимат ти всичко без да са погледнали имаш ли лиценз или не и казват заради игрите, при положение че е цакано за 1 тон лицензи на ПУЛСАР, а на 1 от РС-тата има доста нередовни неща от рода на MS Office, NU, Part. Magic 8.0 и др. , а то е 1 от 3-4 те РС-та, които ти оставят за Бог да прости. Защо ли? Ами защото е 1 от 3-те неъпгрейднати [V]. И както се досещате вече няма клуб и саответно и интернета ми е на доотживяване. Това за краткотрайността...
А сега забележете тук http://movie.datacom.bg/ , мисля че и безполезността на моето кратко щастие почва да си личи[V]. Явно всеки се опитва да ти вземе и малкото радост, която ти е останала в ежедневното ни мизерно съществуване.... Е какво ни остава?.... След като почнаха да удрят по филмите каква е гаранцията, че скоро по същите критерии няма да погнат музиката, игрите и т.н.
Е това вече не само,че е пълно безобразие, но си е направо и пълна скапанящина!!!